CEIP Miquel Duran i Saurina: Més de 60 centres educatius es tancaran dimecres com a forma de protesta

1




Més de 60 centres educatius es tancaran dimecres com a forma de protesta

Per al dimecres 28 de novembre, la Plataforma Crida ha convocat una tancada general als centres educatius com a forma de protesta davant les dràstiques retallades en l’àmbit escolar i educatiu.  Des de fa mesos, la Plataforma va decidir dur endavant la proposta de convocatòria de tancades als centres.

L’objectiu de l’acció és, entre d’altres coses, crear cohesió entre els diferents membres de la comunitat educativa i per reforçar i motivar assemblees de centre i cercar propostes de futur en defensa d’una educació pública i de qualitat.

Així, cada centre ha preparat diferents activitats durant la jornada de tancades, tot i que la majoria d’aquestes es realitzen a partir de les 17h, fora d’horari lectiu. Una altra tasca que hauran de dur a terme les assemblees de cada centre serà la de decidir si donen suport o no a la proposta de manifest conjunt que va suggerir l’Assemblea de l’Embut i el qual està escrit per mares i pares d’alumnes, professorat, treballadores i treballadors de l’ensenyament públic i alumnes…

Després de totes aquestes activitats, a alguns centres, la comunitat educativa hi passarà la nit per seguir la protesta. Alguns centres no han expressat públicament les seves intencions per por a represàlies. D’altres, simplement, han decidit que no hi quedarien a dormir.

http://contrainfo.cat/temes/drets-basics/mes-de-60-centres-educatius-es-tancaran-dimecres-com-a-forma-de-protesta/

1 comments:

Anónimo dijo...

Si diven que es una protesta o tancament del centre, per que al full d'informació del acte posen una "DIADA". Axo pareix EL Llop vestit de ovella. No me cuadra. Tenen permis dels organs superiors per fer la tancada al Centre. Me sembla molt malemanent que enganin a la gent d'aquesta manera.