El Consell es compromet a iniciar la Ronda Nord d'Inca l'any que ve

0

El conseller d'Urbanisme i Territori del Consell de Mallorca, Maurici Rovira, es va comprometre ahir a l'ajuntament d'Inca a iniciar les obres de la Ronda Nord de la ciutat dins de l'any 2012 perquè la reivindicada via circunvalatorias, que permetrà desviar per l'exterior de la ciutat el trànsit que vagi en direcció a Lluc, sigui una realitat en aquesta legislatura.

Tant Rovira com el batle d'Inca, Rafel Torres (PP), es van congratular "d'haver desbloquejat en només dos mesos" un projecte prioritari que no va arribar a iniciar-se en l'anterior mandat perquè, entre altres causes, no hi va haver consens a l'hora de definir el traçat de l'anomenada segona fase, que connectarà la carretera de Selva amb la d'Alcúdia. L'existència d'una zona escolar (una escola i un institut) i esportiva és el principal obstacle a l'hora de decidir el punt en què la variant de connectar amb la carretera d'Alcúdia.

Per llegir-ne més visita: http://www.diariodemallorca.es/part-forana/2011/09/16/consell-compromete-iniciar-ronda-nord-inca-proximo-ano/703578.html