S'aprova al ple, per unanimintat, que el Dimecres Bo es pot fer

1




Degut al gran moviment que hi ha hagut a les xarxes socials, s'ha duit al plenari de l'ajuntament d'Inca el 26 de setembre el tema de si se pot celebrar la revetla del Dijous bo (Dimecres bo) amb barres I musica al carrer.

Resultat:

L'ajuntament informa:

Tots els grups municipals aproven una declaració que permetrà autoritzar la revetla del Dijous Bo, també coneguda com Dimecres Bo amb la instal·lació de música, envelats i barres al carrer. Els establiments hauran de sol·licitar els corresponents permisos i respectar les normes que s'imposin des de l'Ajuntament en cada cas.


Pep corcoles Diario de Mallorca)

L'Ajuntament d'inca acaba de aprobar al ple, per unanimintat, una excepció per la que DIA 12 DE NOVEMBRE ES CELEBRARÀ EL DIMECRES BO. Segons l'informe dels tècnics és posible fer-ho com una escepció però amb unes restriccions que obligaran als propietaris dels bars a presentar tota una documentació i mesures de seguretat a les que obliga la Llei d'Activitats. Tot i això l'Ajuntament ha dit clar que S'AUTORITZA LA CELEBRACIÓ DEL LA REVETLA DEL DIJOUS BO (DIMECRES BO)




El mateix divendres 26 a les 19h hi ha una reunió al casal de joves per xerrar del dimecres bo.

1 comments:

Anónimo dijo...

S'aproba? en tot cas seria s'aprova.