Grup Excursionista d'Inca: Mitja Horeta Tres Quarts

0


Nosaltres som un grup que ens dedicam a fer excursions per la nostra illa, encara que, qualque vegada a l'any realitzem un viatge a fora, com per exemple Cabrera. Aquest grup sorgí a mitjans de l'any 1.997, encara que durant els primers anys no aconseguirem gaire èxit, però ara, el nombre d'excursionistes ha augmentat i es troba entre els trenta i els quaranta, encara que pot variar.
Les persones que han fet que aquesta activitat segueixi endavant són en Tià Vallbona, que va ser el primer guia d'aquest col·lectiu, Joan Figuerola, Miquel Miralles, Joana Noguera i Maria Teresa, però sempre amb l'ajuda de la resta de membres del grup que fan que tot això sigui possible. Ara els guies han canviat, són en Simó i na Dolors, una parella que coneixen la serra mallorquina.
Per això hem fet aquesta pàgina amb la intenció de que la gent conegui les nostres aficions, la nostra manera d'actuar, les aventures que junts ens atrevim a fer, i sobretot tenir un lloc on cada dia poder exposar les fotografies de les excursions que anam fent día darrera día!! Esper que us agradi!!

Per apuntar-vos us heu de dirigir al Music Bar ES COS (Carrer Fra Antoni Torrens, 37 d'Inca). Telèfon: 971.880.566 (Demanar per en Miquel)