Carniceria - Charcuteria Inca: Es racó d'es Xots

5La carniceria Es Raco d’es Xots du més d'un any obert i es troba davora el Mercadona de Crist Rei a Inca. L’especialitat en carn es nota per la qualitat del seu producte. Amb dues carniceries més a Mallorca, un a Santa Ponça i Palma, tenen un encàrrec constant de productes i poden assegurar que el que te’n endús és fresc i a bon preu.Accepten encàrrecs de porcelles, xots, talls de carn per esdeveniments especials, etc.
No dubtis en anar a coneixer el local que tenen a Inca. Avinguda General Luque, 390 o telefonar al 971592951A més tenen una gran varietat en galetes salades, vins blancs, rosats, negres, cava, formatge, cuixot, etc.
Aixì que si has de fer un bon sopar i sorprendre als teus convidats amb una carnota on diguin: Buah, que bo aquest entrecot; o aquestes hamburgueses són fetes teves? És que són bonissimes!
Es Racó d'es Xots és el lloc on comprar sa teva carn.Direcció:

Avinguda General Luque, 390
Inca, Mallorca

Telefon: 971 592 951

Mapa: 
Tambe trobareu més carnisseries d'Es Raco des Xots a:


Santa ponda
C/ Puig des Teix s/n
Telefon: 971694881

Palma
C/ Francisco Marti Mora, 49
Telefon: 871794113

Inca
Avd. General Luque, 390
Telefon: 971592951

Palma
C/ Blanquerna, 25
971204453

5 comments:

Anónimo dijo...

Q buena carneeee!!!!, increibleeeeee!!!!!

Anónimo dijo...

Buenisimaaaaa!!!!, carniceros y carne espectacular y super profesionales

Anónimo dijo...

Yo estoy encantada. No cambio de carniceria...la confianza de los carniceros la atencion...para mi es dificil de igualar. Como clienta esyoy encantada. Buenos precios y buena calidad.

Anónimo dijo...

Calidad precio insuperable.
Las hamburguesas las mejores que e comido.

Cruz Castillo dijo...

La carne espectacular,unas super hamburguesas y entrecots inigualables y un trato personalizado superior. No lo cambiaria por nada. Gracias por ser tan atentos y amables,cuesta encontrar dependientes asi.