CHARLA SOBRE MEDIACIÓN DE CONFLICTOS FAMILIARES Y VECINALES EN INCA

0


INCA: Dimecres 11 de juny de 19:00 a 20:30 hores
Lloc: Claustre de Sant Domingo. Av. de les Germanies, s/n. 07300 Inca
Telèfon: 871914500

Desitgem donar a conèixer el món de la mediació com a eina de resolució de conflictes que actualment s'està posant molt de moda com a alternativa a la via judicial. Això és així pel fet que la mediació a més d'evitar la confrontació als jutjats també és beneficiosa en si mateixa, perquè ajuda a preservar la bona relació de col · laboració entre els participants, els llaços familiars, etc.
Amb ella s'eviten costos innecessaris de diners, de temps i sobretot costos emocionals per als més petits o persones dependents de la família.
Contingut de la xerrada:

http://novayasajuicio.blogspot.com.es/2014/05/xerrada-sobre-mediacio-de-conflictes.html


CHARLA SOBRE MEDIACIÓN DE CONFLICTOS FAMILIARES Y VECINALES EN INCA

INCA: Martes 17 de junio de 19:00 a 20:30 horas
Lugar: Claustro de Santo Domingo. Av. de las Germanías, s / n. 07300 Inca
Teléfono: 871914500

Deseamos dar a conocer el mundo de la mediación como herramienta de resolución de conflictos que actualmente se está poniendo muy de moda como alternativa a la via judicial. Esto es así debido a que la mediación además de evitar la confrontación en los juzgados también es beneficiosa en sí misma, porque ayuda a preservar la buena relación de colaboración entre los participantes, los lazos familiares, etc.
Con ella se evitan costes innecesarios de dinero, de tiempo y sobretodo costes emocionales para los más pequeños o personas dependientes de la familia.
Contenido de la charla:
http://novayasajuicio.blogspot.com.es/2014/05/xerrada-sobre-mediacio-de-conflictes.html