Mercadet d'oportunits a Inca: 19 de Maig

0

Mercadet d'oportunitats a Inca.
Dissabte 19 de Maig de 10h a 20.30h
Plaça de Mallorca


Prop d'una trentena de comerços d'Inca prendran part el proper 19 de maig en una nova edició del Mercadet de les Oportunitats. Enguany la iniciativa es desenvoluparà a la plaça de Mallorca i es traslladarà així des de la plaça Orient. D'aquesta manera es disposarà de més espai i d'una major comoditat en tots els sentits, ja que no serà necessari realitzar cap tall de trànsit.

Durant tota la jornada els comerciants muntaran les seves paradetes, a on es podran trobar majoritàriament roba, sabates i tot tipus de complements. Es tracta de productes de primera qualitat corresponents a temporades anteriors que, durant només una jornada, es posaran a la venda amb preus enormement rebaixats i que poden arribar fins al 70 %.

Els comerços mantendran el Mercadet obert des de les 10 del matí fins a les 20.30 hores del capvespre de forma ininterrompuda per donar major comoditat als clients. A diferència de la Fira de les Oportunitats, el recinte del Mercadet és obert i no caldrà abonar cap entrada per accedir-hi.


Aquesta és una actuació conjunta de l'Associació de Comerciants d'Inca i la Regidoria de Comerç, en el marc del pla d'actuacions destinades a promocionar el teixit del petit comerç de la ciutat, especialment en aquests moments de dificultats econòmiques.
Aquest mercadet s'havia de celebrar el 6 de Maig, pero se va cancelar pel mal temps.