250 persones es van congregar davant la seu del PP a Inca

0Texte traduit del Diario de Mallorca
Unes 250 persones es van congregar ahir a la tarda davant la seu del PP d'Inca per manifestar el seu malestar amb la política lingüística i econòmica del Govern que presideix el popular José Ramón Bauzá. L'arribada del president es va produir al voltant de les 21,30 hores i va ser rebut amb una allau de crits corejats que posaven de manifest el malestar dels congregats.

Entre la multitud algú va llançar un ou que va arribar a un dels policies que escortaven Bauzá i al president del Parlament, Pere Rotger. No es van registrar altres incidents majors.
Els manifestants, majoritàriament joves, corejaven càntics com: Bauzá, cabró, ENS cintures 1 Collo; Menys Pistoles i més escoles; Inca no te por o amb en Bauzá anam de cul.


Els càntics s'alternaven amb insults o crits de lladres dirigits als militants i simpatitzants del PP congregats a l'altra banda del carrer.

Alguns membres de Noves Generacions van respondre als insults fent-se fotos davant els manifestants de l'altre costat, el que va provocar indignació d'aquests davant la provocació. Altres responien amb el mateix tipus d'insult. No obstant això, no hi va haver res més que un intercanvi de paraules.
En previsió d'altercats s'havia muntat un ampli dispositiu de seguretat. La Policia Local va tallar el carrer situat davant la seu del PP i va desplegar alguns efectius. La Guàrdia Civil va desplaçar també diverses patrulles al lloc. El zel dels policies va provocar algun malentès com forcejar amb un simpatitzant del PP que pretenia accedir a la seu popular i va ser confós amb un manifestant.

El president Bauzá va accedir a l'interior de l'edifici entre un núvol de policies i de simpatitzants del PP. Rafel Torres, alcalde de la ciutat, va tenir temps de rebre'l breument a la porta però immediatament es van dirigir cap a l'interior.
Vista des de l'interior de la Seu del PP a Inca