MALLORCA BÀSQUET-UNIÓ BÀSQUET LA PALMA - Despres Festa del basquet



PRÈVIA Logitravel MALLORCA BÀSQUET-UNIÓ BÀSQUET LA PALMA

L'equip revelació d'aquesta temporada arriba a Inca. El joveníssim equip de La Palma està signant una temporada de somni i està en 3 ª posició de la classificació amb un balanç de 14 victòries i 7 derrotes. Al començament de temporada ningú podia esperar el excel•lent rendiment d'un equip ple de jugadors joves amb poca o cap experiència en aquesta categoria capitanejats pel veterà Sebastià Arrocha, però l'enorme energia que desprèn aquest equip a la pista, reflectit en una intensíssima i agressiva defensa els ha portat a una major competitivitat de la presagiada.
Destaquen en l'equip de La Palma: Luka Sikma, el fill de l'històric jugador de la NBA Jack Sikma, i Antonio Peña en el joc interior.
Important i dur partit el que tindrà lloc aquest dissabte a les 20:00 hores i en el qual els nostres cercaran una victòria que ens allunyi dels llocs de descens recolzats per la nostra incondicional afició. Després i abans del partit tots els simpatitzants de l'equip tindran una cita a la FESTA DEL BÀSQUET que es celebrarà al BAR CAN DOLÇ. Us esperem.