Agenda de Pasqua a Inca 2017

0



Diumenge, 2 d′abril
19.00 h Concert de Setmana Santa de l’Agrupació Musical Joventut d’Inca. Església de Sant Domingo.

Dissabte, 8 d′abril
16.30 h  Surt el Crist en processó fins a la residència Nova Edat de Crist Rei.
17.00 h Celebració de l’eucaristia a la residència.
20.00 h Processó dels estendards, sortirà des de Sant Domingo fins a Sta. Maria la Major. Itinerari: plaça de Sant Domingo, carrers de Sant Domingo, Jaume Armengol, El Comerç, plaça d’Espanya, carrer Major i plaça de Sta. Maria la Major.
20.30 h XXXII Pregó Concert de Setmana Santa 2017, Sta. Maria la Major. Pregó a càrrec de la Sra. Margalida Gual Beltrán, mestra i catequista Concert de la Unió Musical Inquera.

Diumenge de Rams, 9 d′abril
Matí. Beneïda de rams i eucaristia a les parròquies i esglésies, segons els horaris a les pàgines centrals del programa.
17.30 h Beneïda de rams i eucaristia, església de Crist Rei.
19.00 h Processó de Rams des de l’església de Crist Rei fins a Sta. Maria la Major (església de Crist Rei, carrers de Costa i Llobera, avinguda del General Luque, carrer del Tren, Llompart, Major i Sta. Maria la Major).

Dimarts Sant, 11 d’abril
21.00 h Processó del camí de la creu “VIACRUCIS”. Predicarà el viacrucis la família Martorell Rigo. Començament amb les següents estacions: 1ª SANTA MARIA LA MAJOR. Jesús és condemnat a mort. 2ª RESIDÈNCIA MIQUEL MIR. Jesús es carrega la creu. 3ª SANT FRANCESC. Jesús cau. 4ª CRIST REI. Jesús troba la seva mare. 5ª SANT DOMINGO. El cirineu ajuda a portar la creu. 6ª LA SALLE. La Verònica eixuga la cara de Jesús. 7ª SANT BARTOMEU. Jesús despullat del vestit. 8ª LA PURESA. Jesús és clavat en creu i mor. 9ª SANTA MARIA LA MAJOR. Jesús ressuscita.

Dimecres, 12 d′abril
17.00-18.00 h Veneració del Sant Crist.
19.00 h Missa crismal. La Seu de Palma.

Dijous, 13 d′abril
17.30 h Celebració del sopar del Senyor. Sant Domingo.
19.15 h Treta de passos. Sta. Maria la Major.
20.00 h Solemne processó acompanyant Jesús pel camí del Calvari. Itinerari: sortida de la parròquia de Santa Maria la Major, plaça de Santa Maria la Major, carrer de la Campana, el Born, Sant Francesc, el Vent, Fra Juníper Serra, Gran Via de Colom, avinguda del General Luque, carrer de Ramon Llull, avinguda de les Germanies, carrer de Sant Domingo, Jaume Armengol, el Comerç, plaça d ‘Espanya, carrer Major i plaça de Santa Maria la Major. Espais habilitats per a minusvàlids a l’altura de la plaça de la Llibertat.

Divendres, 14 d′abril
10.00 h Pregària de Laudes. Crist Rei.
17.30 h Celebració de la mort del Senyor. Sant Domingo.
19.30 h Treta de passos. Sta. Maria la Major.
20.00 h Sermó i davallament de Jesús. Hi col·labora: Orfeó l’Harpa d’Inca.
20.30 h Solemne processó acompanyant Jesús pel camí del Calvari. Itinerari: sortida de la parròquia de Santa Maria la Major, plaça de Santa Maria la Major, carrer de la Campana, plaça de la Mare de Déu de Lluc, carrer del Born, la Murta, plaça de l’Àngel, carrer de Jaume Armengol, avinguda del General Luque, carrer de Ramon Llull, el Bisbe Llompart, el Comerç, plaça d’Espanya, carrer Major i plaça de Santa Maria la Major. Espais habilitats per a minusvàlids a l’altura de la plaça de la Llibertat.

Dissabte, 15 d′abril
21.30 h Vigília pasqual de tota la Unitat de Pastoral. Sta. Maria la Major.

Diumenge, 16 d′abril
11.00 h PROCESSÓ DE L’ENCONTRE. Sta. Maria la Major. Processó que porta la imatge de Jesús. Itinerari: sortida de la parròquia de Santa Maria la Major, plaça de Santa Maria la Major, carrer de la Campana, plaça de la Mare de Déu de Lluc, carrers del Born, la Murta, plaça de l’Àngel i carrer de Jaume Armengol. Processó que porta la imatge de la Verge Maria. Itinerari: sortida de l’església de Sant Domingo, plaça de Sant Domingo, carrers de Sant Domingo i Jaume Armengol. Encontre al carrer de Jaume Armengol. La processó seguirà per: Jaume Armengol, el Comerç, plaça d’Espanya, Major i plaça de Santa Maria la Major. A continuació, MISSA DE LA RESURRECCIÓ DEL SENYOR. Sta. Maria la Major.

Concert de Setmana Santa 2017




Por fín "Gala de Tarde",después de muchas peticiones...
Con Bartoni Dj's como artistas invitados y además vamos a felicitar como se merece a un mítico de nuestras noches "Charli V." .
Una tarde para disfrutar de nuestro ambiente que no debes perderte!!!!.
DOM 9/3 de 17:30h a 21:30h






Pasqua Esportiva 2017