Hotel Sa Vinya des Convent - Bodega Munar a Inca

0



El Agroturisme Sa Vinya des Convent és un petit eco-friendy hotel situat al centre de Mallorca, als peus de la "Serra de Tramuntana" proclamada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Es va construir en els jardins de l'antic monestir de Sant Francesc, que aleshores estava a les afores del poble.

http://www.savinyadesconvent.com/



Un perfecte entorn natural envoltat d'arbres fruiters, oliveres centenàries, hort ecològic i vinyes. Oasis ideal per els amants de la natura que vulguin gaudir de l'autèntica illa, la seva gastronomia i tot el que ofereix. Sa Vinya des Convent és el lloc perfecte per relaxar-se. Compta amb una situació privilegiada, la ciutat d'Inca en ple cor de Mallorca i als peus de la "Serra de Tramuntana", amb fàcil accés per a tots aquells que vulguin recórrer l'illa en cotxe, en bici o a peu.



La finca ofereix allotjament en 15 exclusives habitacions equipades amb bany complet, aire condicionat i calefacció, connexió Wifi gratis, Smart Tv, Tv via satèl.lit, caixa forta, telèfon i assecador. Amb servei de despertador i neteja diària de les habitacions, canvi de tovalloles i roba de llit. Destaquen les elegants i acollidores suites convertides en espais únics i exclusius. A més, comptem amb un bungalou equipat com a apartament amb saló menjador, cuina, habitació doble i bany amb dutxa, situat al costat de l'edifici principal i terrassa privada amb piscina.

 

Bodega Munar
http://antonys.es/la-bodega/


En les nostres vinyes comptem amb 3 varietats de raïm: merlot, syrah i chardonnay, amb les quals elaborem de forma artesanal els nostres vins negres, rosats i blancs molt especials i amb aromes peculiars.

El nostre Celler està oberta de maig a octubre; ens visiten grups de turistes interessats en els vins d'elaboració tradicional, així com també en altres productes locals com sobrassada o Quelitas, per a ells vam preparar una degustació dels nostres vins i els licors de l'illa.





El lloc és perfecte per organitzar esdeveniments especials amb tocs campestres amb capacitat des de 10 fins a 100 persones.

Estan convidats a visitar-nos i així poder conèixer-nos i degustar els nostres vins.

 Sa Vinya des Convent Agroturismo

+34 971502723
Ctra Inca-Sineu, s/n
Inca Majorca 07300