JOAN MARC Restaurant a Inca - Mallorca

0


Cat: Els plats que oferim denoten un clar regust de la terra, amb una aposta ferma pel producte autòcton i de temporada.

Treballem amb una carta de mitges racions (entrants, carns, peixos i postres), amb la idea que el client entri en el joc i elabori el seu propi menú degustació.

En cada àpat servim, a més, un aperitiu que canviem setmanalment, fruits secs d’elaboració pròpia i llaminadures casolanes per endolcir l’hora del cafè.UK: The dishes we offer denote a clear taste of the earth, with a firm commitment to local seasonal produce.

We work with half portions (starters, meat, fish and desserts), with the idea that the customer comes into play and develop their own tasting menu.

With every meal we serve also a snack that change weekly, nuts and homemade goodies to sweeten coffee time.CAT: El projecte de Joan Marc restaurant sorgeix de la fusió entre gastronomia i entorn. La decoració natural del local, de la qual l’arbre s’erigeix en protagonista indiscutible, manté l’harmonia ambiental ja que esdevé la frontissa perfecta amb el perfil traçat per la immediata plaça del Blanquer. Els materials, fusta i ferro, contribueixen a crear una atmosfera càlida i serena en la qual el client se sent còmode i relaxat. 

El valor afegit l’aporta l’exposició de peces d’orfebreria elaborades per Maria Magdalena Garcias i Xisca Barceló (D-dues Joies). Aquesta col•lecció de peces es va renovant periòdicament, i els seus dissenys poden adquirir-se en el mateix restaurant.


 UK: Joan Marc Restaurant's project emerged through the fusion of the surroundings and gastronomy. The decoration, inspired by nature, using trees as its indisputable main character, maintains complete environmental harmony with the essence outlined and owerflowing from the Plaça del Blanquer. The wood an iron used, contribute to create an overwhelming and peaceful atmosphere in which customers will feel relaxed and comfortable.

The valued addition is provided by the exhibition of jewellery worked with precious metals created by Maria Magdalena Garcias and Xisca Barceló (D-dues Joies). This collection is constantly renewed and these pieces can be purchased in the restaurant.
Horari: 
obrim de dimarts a dissabte, de les 13:00 a les 15:30 i de les 20:00 a les 22:30. Els diumenges obrim de les 13:00 a les 15:30.

Horari d'estiu: 
del 28 de juny fins a finals d'agost obrim de dimarts a dissabte, de les 13:00 a les 15:30 i de les 20:00 a les 22:30.


Hours: 
open Tuesday to Saturday from 13:00 to 15:30 and 20:00 to 22:30. Sundays open from 13:00 to 15:30.

Summer hours: 
from 28 June to late August open from Tuesday to Saturday, 13:00 to 15:30 and 20:00 to 22:30.

Pl. del Blanquer,10 · 07300 Inca
Telefon / Telephone. 971 50 08 04
info@joanmarcrestaurant.com