DILO Idiomes: Apren idiomes d'una manera diferent

0

DILO



DILO  és una escola a on podràs apendre idiomes d’una manera diferent. Som conscients de la necessitat del coneixement d’idiomes per interactuar i participar a un món global. Volem que, a més d’aprendre l’idioma, gaudeixis coneixent la cultura i la part mé autèntica de cada país.

DILO compta amb una àmplia gamma d’activitats en un ambient especial i únic (familiar, interactiu, dinàmic i lúdic) El nostre objectiu és compartir la cultura de cada país amb els nostres alumnes fent-la més propera.



CURSOS I ACTIVITATS

LUDOTECA

Espai de joc i descobriment per a nines i nins de 3 a 7 anys a on  satisfant la seva curiositat, deixen volar la seva imaginació, i a on es desenvolupen física i emocionalment per aprendre sobre el món i els altres. Es poden apuntar 1, 2, 3 dies a la setmana, cada dia o dies esporàdics. Podeu consultar els horaris i preus aquí 



CLASSES INDIVIDUALS D'IDIOMES

Ens adaptam al nivell i les necessitats de cada alumne. Oferim classes d' anglès, alemany, rus, francès, català i castellà. Ideal per a persones que necessiten passar una entrevista de feina, aprovar un examen proper, classes de reforç de l'escola o l'institut, etc.


CLASSES EN GRUP
Classe d'ANGLÈS diferents nivells per a nins, adolescents i adults.  
Classes de RUS nivell A1 
Classes de repàs de CATALÀ 
Podeu consultar tots els horaris i preus aquí




TALLERS LINGÜÍSTICS

DILO ofereix tallers per adults, un espai per fer trobades d’intercanvis lingüístics, lectures en anglès i activitats gastronòmiques. Es faran principalment els divendres a les 19h. Consultau el nostre facebook o la nostra web per a consultar la programació.

Let’s Talk!, Club de conversa en anglès. Vine a practicar durant una hora l’idioma. Conversa guiada per un professor. Preu 5€. Inscripció prèvia necessària.

Club de lectura “Let’s read”, taller de lectura en anglès. Vine a compartir les teves idees i opinions mitjançant la lectura de fascinants històries. Preu 5€. Inscripció prèvia necessària.

Let’s Cook in English!, Taller gastronòmic en anglès i sopar. Aprèn a cuinar plats de cuina internacional practicant l’idioma anglès. Preu variable segons el tipus de cuina.  
Inscripció prèvia necessària. 



CONTACTE
Avinguda de Lluc, 64, Inca, Mallorca | 971500643