Makeover Estilistes Unisex a Inca

1
Makeover by Adae i Txema és un centre a Inca especialitzat en imatge i bellesa amb més de 15 anys d'experiència en el sector de perruqueria i estetica. Realitzen qualsevol tipus de treball de perruqueria d'allò més clàssic, tant en color, tall i pentinat, fins el més revolucionari.   

Són tècnics especialistes en la col•locació d'extensions de cabell, treballen amb gran varietat de tècniques com poden ser de posar i treure amb clip, fixes, de queratina, de nus d'ultrasò, etc .... i tenen una gran varietat de cabells des dels més econòmics fins cabell REMY de gran qualitat i 100% natural sense tractar, portat de la índia.   

Realitzen l'art de la col•locació d’extensions de pestanyes amb el sistema “una a una” amb més de 6 anys d'experiència. Fan servir un adhesiu de grau mèdic i hipoalergènic, fan servir materials sintètics, de pèl de visó i 100% cabell natural, amb gran varietat de curvatures, llargades i gruixes perquè puguis ser l'enveja d'elles i el somni d'ells.  

També realitzem tot tipus de maquillatges;
Maquillatge de dia: per aquest menjar tan important.    
Maquillatge de nit: per sortir amb les teves amigues de festa o aquest sopar que tant esperaves.    
Maquillatge de núvia: per a aquest dia tan important en què només tu ets l'estrella més enlluernadora.    
Maquillatge d'executiu o d'home: per a aquesta reunió de treball o per que et ve de gust enlluernar.

Prova les nostres ungles de "GEL ORGÀNIC" de la mà d'un especialista en el sector que et faci aquesta manicura francesa que tant t'agrada o aquell disseny nou amb els colors que vols (només els dimecres amb cita prèvia).

Al seu centre volen que et sentis com un estel amb uns preus de somni. VINE I Prova'ns.Perruqueria i estetica Makeover Unisex a Inca
Teléfon: 871-911-811
Direcció: Calle Costa i Llobera nº190 - Inca, Mallorca
Horari: De Dimarts a Disabte de 10:00 a 20:00 (dilluns tancat)
Facebook: Makeover UnisexTags: Peluqueria inca, extenciones inca mallorca, estetica inca, extenciones mallorca, uñas de gel inca, uñas de gel mallorca

1 comments:

D. Sicilia dijo...

Totalmente recomendable!