L'associació Flor de vida, us convidem a participar en el rastell "Todo para niños"

0



Des de l'associació Flor de vida, us convidem a participar en el nostre rastell "Tot per a Nens" que tindrà lloc el dia 2 juny 2012 de les 10 fins a les 18 hores (aproximadament) a la plaça de les Illes Balears a Inca (just al costat de la piscina municipal de Crist rei).

En el nostre rasclet, pots vendre i comprar roba i accessoris per a nadons, roba de nens i nenes fins als 16 anys aproximadament, joguines, jocs de taula, disfresses, llibres, vídeos, DVD (també en català, alemany, francès i anglès) etc.

Hauran mares que informen sobre cursets, serveis i classes de qualsevol tema relacionat amb famílies amb nens. Altres ofereixen petites manualitats, elaborades per elles mateixes amb els seus fills ...

Molts nens tenen el seu propi lloc reciclant seus antics joguines i comprant nous. I finalment conèixer-nos, intercanviar experiències i informació ...

L'associació Flor de vida és una associació sense ànim de lucre, per tant, la idea d'aquest mercat no és treure benefici. Però per desgastar, l'organització demanem a cada rastrillero una col·laboració amb 1 euro i un plat de menjar que vendrem nosaltres per recaptar fons i poder seguir fent activitats. (Pot ser un bescuit, un suc, una ampolla d'infusió, una amanida, un pastís, pa, tot el que es pugui menjar durant un rasclet i no necessiti ni cocció al moment ni congelador per conservar ...)

L'euro es paga el mateix matí del rastell quan us donem la plaça i el plat es lliura en el mateix moment.
Només es poden vendre o exposar coses relacionades amb nens, nadons, criança o embaràs. No es permet la venda professional de gènere nou.

Tampoc menjar per les raons explicades anteriorment.Cal portar una taula o simplement una manta per exposar les coses i para-sols!. La quantitat de llocs està limitada a 50 llocs.

Si aquestes interessada en muntar una parada has respondre'ns a aquest correu indicant el teu nom, la quantitat de llocs (1 lloc = 2 metres quadrats) i el que et compromets a aportar abans del 15 de maig del 2012.

Flor de Vida http://asociacionflordevida.blogspot.com.es/