Incivisme a Inca: Quina diversió treuen ?





Gràcies a una publicació que vaig penjar el 24 de gener 2011: http://millorant-inca.blogspot.com/2011/01/reformes-necessaries-inca.html

Vaig poder Millorar l'aspecte una part: http://millorant-inca.blogspot.com/2011/03/reformes-necessaries-inca-part-ii.html Però passat un temps l'incivisme a Inca va tornar a tenir el seu efecte i avui 01.12.11 torna a estar igual que abans.

Aquesta vegada no demano al propietari del local que ho arregli, perque és una pèrdua de temps. Aquesta vegada vull demanar als joves que fan aquest tipus d'actes: Quina diversió treuen de pintar un local per a que quedi més lleig del que era? Per que no pinten la paret de la seva habitació o troben alguna cosa millor a fer?

Si algu que llegeix això, sap que és el que necessiten els joves d'avui en dia (apart d'educació per part dels seus pares) per dedicar el seu temps a fer alguna cosa millor per ells i els que els envolten?

Els deixo aquí l'enllaç al Casal de joves on fan activitats diverses i et permeten fer altres activitats propossades per tu.

www.facebook.com/casal.safabrica