TALLER DE CIÈNCIA PER A NINS

0

TALLER DE CIÈNCIA PER A NINS

A la Fàbrica seguim endavant amb el cicle de tallers de divulgació de la CIÈNCIA adreçats als més petits. El proper dimecres ens acompanyarà Pere Vicens, naturalista autodidacta que treballa en la gestió de les espècies i els espais naturals de les Balears.

Coneixerem què són els aucells, d'on venen, quines són les seves característiques més importants i els grups que hi ha al món, Europa i les Balears, destacant aspectes curiosos i poc coneguts. El nostre convidat també ens parlarà de l’estudi de les aus salvatges i quina és la conducta i l'actitud del naturalista: escoltarem sons (cants i crits) i tocarem els diferents tipus de plomes.

No et perdis aquesta introducció a l’apassionant món de l'ornitologia!

Dimecres, 2 de març
19.15 hores
“Introducció al món dels aucells”
Pere Vicenç Siquier
Sala Piano Bar
Activitat gratuïta
_________

TALLER DE CIENCIA PARA NIÑOS

En la Fàbrica seguimos adelante con el ciclo de talleres de divulgación de la CIENCIA dirigidos a los más pequeños. El próximo miércoles nos acompañará Pere Vicenç Siquier, naturalista autodidacta que trabaja en la gestión de las especies y los espacios naturales de Baleares.

Conoceremos qué son los pájaros, de dónde vienen, cuáles son sus características más importantes y los grupos que existen en el mundo, en Europa y en las Baleares, destacando aspectos curiosos y poco conocidos. Nuestro invitado también nos hablará del estudio de las aves salvajes y la conducta y la actitud del naturalista: escucharemos sonidos (cantos y gritos) y tocaremos los diferentes tipos de plumas.

¡No te pierdas estas introducción al apasionante mundo de la ornitología!

Miércoles, 2 de marzo
19.15 horas
“Introducción al mundo de los pájaros”
Pere Vicenç Siquier
Sala Piano Bar
Actividad gratuita