PRESENTACIÓN DEL LIBRO “ORTIGUES” + RECITAL POÈTICO

0

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “ORTIGUES” + RECITAL POÈTIC

Seguim endavant amb els CAPVESPRES LITERARIS a la Fàbrica Ramis amb la presentació del llibre “Ortigues” de Lucia Pietrelli, escriptora de poesia i prosa en català, castellà i italià.

“Ortigues” és un poemari que té com a referent el conte infantil dels germans Grimm “Blancaneus” i la rondalla mallorquina “Na Magraneta” … I no volem donar-vos més pistes per tal que vingueu al recital poètic i la presentació que farem el dimecres 24 de febrer a les 20.00 hores.

L’acte comptarà amb la presència de la reconeguda autora italiana establerta a Mallorca i del també poeta i director de l’editorial mallorquina AdiA. Us hi esperem!

“Ortigues” de Lucia Pietrelli
I.lustracions de Miquel Jaume
Col·lecció Ossos de Sol a AdiA Edicions

Dimecres, 24 de febrer
20.00 hores
Sala Piano Bar
Activitat gratuïta
_________

PRESENTACIÓN DEL LIBRO “ORTIGUES” + RECITAL POÈTICO

Seguimos adelante con las TARDES LITERARIAS en Fàbrica Ramis con la presentación del libro “Ortigues” de Lucia Pietrelli, escritora de poesía y prosa en catalán, castellano e italiano.

“Ortigues” es un poemario que tiene como referente el cuento infantil de los hermanos Grimm “Blancanieves” y la rondalla mallorquina “Na Magraneta”... y no queremos daros más pistas para que vengáis al recital poético y la presentación que haremos el miércoles 24 a las 20.00 horas.

El acto contará con la presencia de la reconocida autora italiana afincada en Mallorca y del también poeta y director de la editorial mallorquina AdiA. ¡Os esperamos!

“Ortigues” de Lucia Pietrelli
Ilustraciones de Miquel Jaume
Colección Ossos de Sol en AdiA Edicions

Miércoles, 24 de febrero
20.00 horas
Sala Piano Bar
Actividad gratuita