Rambla Abogados & Asesores Inca

0


Rambla Abogados & Asesores obre nova oficina a Inca

El despatx Rambla Abogados & Asesores ha obert una nova oficina a Inca, situada al Centre Bit Raiguer d’Inca (C/Selleters, 25). Amb aquest pas, la firma, amb seu a Palma, es compromet a estar més prop dels seus clients de la zona del Raiguer, oferint "serveis de qualitat i posant-los a la seva disposició amb l'objectiu d'obtenir la màxima satisfacció dels nostres clients", asseguren des del bufet.
En aquest nou centre de treball en el Centre Bit es prestaran els serveis habituals que s’ofereixen a les dues altres oficines de Palma.
  • - solucions integrals dins de l'àmbit personal i empresarial,
  • - serveis especialitzats en la creació d'empreses, associacions i fundacions i tramitació d'altes per a qualsevol tipus de figura jurídica,
  • - atenció integral als emprenedors, assessorament i tutorització per a la creació de la seva empresa,
  • - servei personalitzat d'assessorament jurídic, fiscal i comptable,
    gestió empresarial: comptable, laboral, RRHH, fiscal i financer,
    gestió d'assegurances, oferim una anàlisi i inspecció del risc per a cada professional o empresa, així com la gestió i administració de pòlisses d'assegurances més convenients per a cada circumstància,
  • - serveis jurídics; dret civil, dret mercantil, societari i concursal, dret penal, dret administratiu, dret laboral, dret de les noves tecnologies, dret nàutic i aeronàutic, serveis de mediació, fiscal i financer.



    Des de la seva fundació l'any 1999, Rambla Abogados & Asesores ha crescut i s'ha mantingut fidel a la seva filosofia inicial basada en la confiança, professionalitat i confidencialitat, oferint a tot moment un tracte personalitzat i directe, i prestant l'assessorament més adequat i les solucions més innovadores i eficients.




Sede Centre Bit
Oficina 12
C/ Selleters, 25
Centre Bit Inca
Tel: 871 954 777
Movil: 687 964 880