CLUB ATLETISME INCA

0



El club es va fundar l’any 1988 amb el nom de C. A. Olimpo i el cap d’uns anys es va canviar el nom per CLUB ATLETISME INCA, aquest és el nostre nom actual. Fa uns quatre anys vàrem crear una secció nova sa de muntanya.
En resum el nostre nom CLUB ATLETISME INCA, seccions dues atletisme i muntanya i el nostre patrociandor actual GARDENHOTELS.
Ja que l’atletisme és un esport individual, al club no consta de cap entrenador, ara s’ha possat de moda tenir els atletes el seu entrenador personal, encara que és vera que esteim pensant com fer per tenir un entrenador que ajudi a la gent que únicament vol començar.
Les persones que volen córrer amb nosaltres paguen 20 euros més la quota de la federació corresponent, aquest any la quota de la federació ha estat 73 la d’atletisme i 74 la de muntanya. Aquests darrers anys hi ha bastanta gent que no vol federar per cap federació i si que vol córrer les curses populars amb el club. A n’aquest cas paguen 40 euros el primer any i si volen renovar 20 euros anuals. El club els hi dona un equipatge per córrer (camiseta i calçons)
Per més informació, telefon:
679148430
CLUB ATLETISME INCA
Inca Mallorca