Les noves maquines del TIB cobren més viatges des compte

0



Anau molt alerta quan passau la tarjeta del tren per les maquines de les estacions perque si te surt "error de lectura" i no s'ob la barrera te podrien estar cobrant un viatge i quan la tornes a passar i s'ob la barrera te podrien estar cobrant un altre viatge. Dos viatges passats a la mateixa hora. 

Aixo es el que veim demostrat a la foto adalt, l'estracte de viatges d'un usuari de tren que ha explicat que un dia tenia 7 viatges i al dia seguent li quedava 1. 

Si ens fitxam a la foto, veim com s'usuari agafa el tren de palma a les 14:04 i li cobren un viatge i a les 14:49 que es quan pasa la tarjeta per sortir a Inca, on no haurien de cobrar res, li cobren dues vegades, aixi que per anar de Palma a Inca li han cobrat 3 viatges. 
Si compres 40 viatges amb la tarjeta, te surt a 45,80€. Normalment el viatge hauria de costar 1,14€, en aquest cas ha costat 3,43€. Aixo ho sumes a tota la gent a qui li pugui estar passant aixo i és un robo. 

L'usuari va anar a reclamar a l'estació de palma i li varen treure un estracte indicant l'hora i dia dels seus moviments. 
Diu que ha reclamat i esta esperant resposta per a que solucionin aquest problema. 
Altres viatgers comenten que tambe veien que els seus viatges desapareixien i no entenien perque. 

Podeu visitar la web de www.tib.org i entrar a l'extranet per consultar els vostres moviments i podeu fer una reclamació a l'estació de Palma.