NIT DE NADAL, NADAL I SEGONA FESTA 24, 25 I 26 DE DESEMBRE TORRADA DE PA Amb sobrassada, mel, panses i pinyons SOPA DE NADAL Amb pilo...

Restaurant Joan Marc Inca: Menu de nadal, cap d'any i reis.



NIT DE NADAL, NADAL I SEGONA FESTA
24, 25 I 26 DE DESEMBRE


TORRADA DE PA
Amb sobrassada, mel, panses i pinyons

SOPA DE NADAL
Amb pilotes i verdures de la carn d’olla

MOLL DE ROCA
Farcit de verdures i cremós de mantega

CANELONS DE ROSTIT
Amb pasta de crep, trompetes de la mort i velouté

TRONC DE NADAL
Amb mus de xocolata blanca i pistatxos

35 € IVA inclòs


CHRISTMAS EVE, CHRISTMAS AND BOXING DAY
24th, 25 th & 26th of December


BREAD TOASTIE
With honey “sobrasada”, raisins & pine nuts

CHRISTMAS CONSOMMÉ
With meatballs & vegetables casserole

RED MULLET
Stuffed with vegetables & creamy butter sauce

ROAST CANNELLONI
With crêpe pasta, black chanterelle & velouté

BÛCHE DE NOËL (CHRISTMAS CAKE)
With white chocolate mousse & pistachios

35 € VAT included

***

CAP D'ANY
31 DE DESEMBRE I 1 DE GENER


CROQUETES DE ROSTIT
Amb escarola i salsa ametllada

RAVIOLI DE CEBA MORADA I BOTIFARRÓ
Amb cremós de carabassa

CALAMAR DE POTERA
Farcit d’arròs sec i salsa de marisc

RODÓ DE CARN PICADA
Farcit de ceps i beixamel

PUDING DE CASTANYES
Amb salsa, cremós i caramel de xocolata

12 RAÏMS I CAVA BRUT NATURE
COTILLÓ

40 € IVA inclòs

ROAST CROQUETTES
With curly endives & almonded sauce

RED ONION & “BOTIFARRÓN” RAVIOLI
With pumpkin cream

JIG-CAUGHT SQUID
Stuffed with rice & seafood sauce

ROLLED MINCE MEAT ROUND
Filled with cèpes & béchamel

CHESTNUT PUDDING
With chocolate sauce, creamy chocolate and chocolate caramel

12 GRAPES & CAVA BRUT NATURE
COTILLION

40 € VAT included
****
NIT I DIA DE REIS
5 I 6 DE GENER

CREMA DE BONIATO BLANC
Amb uns talls de porro i botifarró

PASTÍS CALENT DE CARXOFES
Amb bacon i formatge maonès

BACALLÀ GRATINAT AMB ALLIOLI
Amb espinacs i puré de codony

ESTOFAT DE JARRET DE VEDELLA
Amb bolets i tapadora de fulls

TORTELL DE REIS
Farcit de torró mallorquí

35 € IVA inclòs

KINGS DAY
5th & 6th of January

CREAMY WHITE SWEET POTATOE SOUP
With leek & “botifarrón”

ARTICHOKES HOT PIE
With bacon & “maonés” cheese

COD AU GRATIN WITH ALLIOLI
With spinach & quince puree

VEAL CHANK STEW
With mushrooms & puff pastry cover

ROSCO DE REYES- KINGS’ CAKE
(Large ring-shaped brioche roll)
Filled with Mallorcan “Turrón”

35 € VAT included
 — at Joan Marc.