Els Inquers entreguen a Millorant Inca més de 50 mantes per la canerad'Inca.

0Els Inquers entreguen a Millorant Inca més de 50 mantes per la canera d'Inca. 

Durant les ultimes setmanes en Grant Ashley, gestor de Millorant Inca, ha organitzat una recollida de mantes per entregar a la canera d'Inca. 

Molts de cans arriben a les instl·lacions malalts o mal nutrits i amb el fred ho passen malament, per això és important que entre tots ajudem a millorar la seva vida dins les gabies, segons explica en Grant. 

Durant la setmana s'han recollit les mantes que els ciutadans han entregat a les tendes Artesania Triguero i Aquaroma a Inca. La propietaria d'Artesania Triguero, Antonia Triguero, sempre està dispossada a ajudar amb temes solidaris a Inca. El propietari d'Aquaroma, Aitor Cazallas, fa menys d'un any que du el seu negoci i sempre que ha fet falta ha mostrat el seu costat solidari.

S'han entregat les mantes recollides als responsables de la canera municipal per tal que l'estancia dels cans durant aquests dies i vespres tan freds sigui millor. 
És important pensar en els altres, siguin persones o animals. Tots podem aportar alguna cosa. 

Si voleu formar part de temes solidaris a Inca podeu visitar la web: www.millorant-inca.com i si voleu adoptar un ca de la canera d'Inca podeu visitar: http://canerainca.wordpress.com/