#restaurantsinca Menus de Nit Vella + Nit Bona 2012

0


Esta nochevieja os ofrecemos la mejor gastronomia con el mejor servicio y el mejor ambiente:

CENA NOCHEVIEJA 2012
APERITIVOS

Foie Gras de Pato y Mango Caramelizados sobre Pan de Especias

Peras Caramelizadas, Mus de Gorgonzolla y Nueces

Montadito de Vieira, Jabugo y Huevo Frito de Codorniz

CENA

Tartaro de Salmón y langostinos con leche de coco y gengibre
Cava Torello Brut Rosse

Crema de Necoras y Huevas de Trucha
Albariño Mar de Frades Magnum

Suprema de Denton confitada sobre Risotto de calamar 
y espárragos con salsa de naranja
Protos Verdejo

Solomillo de Buey Cebón Relleno de Higado de Pato
y Ceps con Salsa de Trufas
Campillo Reserva

Pastel de Almendra y Frutas de Navidad con
Salsa de Granadas Agrias y Helado de Miel
Champagne Pommery Brut Royale

Café y Trufas de Chocolate
COTILLON

Precio Por Persona 70,00 €


Telèfons
971 50 12 61
Adreça
CALLE PAU 39
07300 Inca, Spain






Bon Gust Restaurante
Restaurant Bon Gust
 “Can Conill”
 Menú Nochevieja 2012-13
 Coctel de Gambas en Piña tropical
 Caldereta de Langosta y Marisco
 Sorbete de Fresas al Cava
 Solomillo de cerdo confitado con salsa de ciruelas, orejones y Puré de Castañas
 Tiramisú
 Surtido de Dulces y Turrones
 Vino Tinto Crianza Rioja
 Vino Blanco Sitial Verdejo de la Mancha
 Cava Codorniu Blanc de Blancs
 Cafés y Licores
 Cotillón, música y Uvas de la suerte
 Feliz Año Nuevo

Venid a celebrarlo con nosotros 45€ por adultos y 20€ por niños
 Reservas al Tlf. 971 88 14 11 (Martes a Domingo)
Canyamel Inca
PORCELLETA ROSTIDA/ LECHONA ASADA:

1/2 PORCELLETA DE 35 EUROS --> 5 RACIONS  

1/2 PORCELLETA DE 40EUROS --> 6 RACIONS

1/2 PORCELLETA DE 45 EUROS--> 7 RACIONS

POLLASTRE FARCIT DE FRUITS SECS --> 15 EUROS /KG

PALANGANA DE EMBOTITS NADALENCS : POLLASTRE FARCIT,INDIOT FARCIT,PATO FARCIT I PATÉS--> 15 EUROS ( 1KG)

PLATS ESPECIALS PER NIT VELLA PER ENDUR-SE´N :

 ■ COPINYA DE VIERA FARCIDA DE MARISC GRATINADA AMB ALL-OLI  --> 6 EUROS /UNITAT
 ■LLOM DE BACALLÀ AMB SALSA VERDE --> 12 EUROS
 ■GALL FARCIT DE GAMBES AMB SALSA DE FONOLL  --> 10 EUROS
 ■MITJÀ LLAGOSTA BELLAVISTA --> 18 EUROS
 ■CUIXA DE MÈ FARCIDA DE FRUITS SECS AMB SALSA DE CODONY --> 10 E
 ■TURNERO DE RELLOM DE PORC AMB SALSA DE PEBRE I BOLETS  --> 10 EUROS
 ■CONFIT D´ÀNEC AMB SALSA DE PRUNES --> 10 EUROS
 ■PITERA DE POLLASTRE FARCIDA DE FRUITS SECS A LA CREMA --> 10 EUROS
Avda Jaume I -  Inca 07300
 971507572
 Obert tots els migdies



DAYLA


MENU NOCHEVIEJA

APERITIVO
Crema de foie al moscatel
PRIMER PLATO
Pimientos de piquillo rellenos de Bogavante
PLATO PRINCIPAL
Solomillo Ibérico relleno de mousse
de oca en hojaldre
POSTRE
Coulan de chocolate con helado de vainilla
Turrones y dulces navideños
BODEGA
Montesierra Chardonnay D.O. Somontano
Torre de Golban Crianza D.O. Ribera del Duero
Cava Castillo Perelada Brut Reserva
COTILLON Y UVAS DE LA SUERTE
35€
Reserva anticipada 871 919 888 Para llevar 25€ sin bodega
Recogida 31/12 19 a 20. Encargos y pagos antes del 28/12




nguany al Cafè Mercantil vos preparam un sopar de cap d'any diferent. Farem un muntatge mixte amb taules bistro i per seure, amb un fantàstic menú de finger food de canapes, muntadets i pinxos salats i dolços a rompre, barra lliure de vi, cava i refrecs.

Un poc abans de les 00:00 els que volgueu, podreu sortir a fer el raïm a la mateixa plaça de l'ajuntament on hi haurà el sarau montat, els que no, farem el raïm dins el Mercantil amb el nostre DJ estrella Toni Llobera... i després... "QUE SIGA LA FIESTAAA" !!!!!!

PLACES LIMITADES!!!