Resum del sopar de final de temporada del Bàsquet Mallorca

0


Aquest passat divendres dia 1 de juny a les 21,30 h va tenir lloc el sopar de final de temporada del Bàsquet Mallorca 2011-2012, unes 220 persones entre les quals hi havia els pares de la base, familiars, amics del bàsquet, jugadors, entrenadors i autoritats van voler celebrar el final de la temporada al Castell del fòrum de Mallorca.

Després del sopar, es va anar cridant als jugadors perquè pugessin a l'escenari equip per equip i es va entregar 1 medalla a cada jugador, després com cada any també es van rifar unes samarretes dels jugadors de l'equip Leb. Es va trobar a faltar a en Colau Ferrer que ha estat el que s'ha encarregat de tota la base durant aquests últims anys, que no vingués al sopar per poder reconèixer amb una placa seu bon fer durant tot aquest temps, ell que ha estat el que ha donat sempre la cara per part del club als pares de la base, el que ha solucionat els problemes que sempre hi ha en un club gran, el que més ha treballat perquè la base funcionés i que el dia dels partits sempre ha estat aquí perquè tot estigués en perfecte estat al pavelló de Sa Creu, etc ... i també es va trobar a faltar al nostre estimat Xavi Sastre (entrenador de l'equip Leb) i també als jugadors de LEB.

Una mica més tard, fora a la terrassa, el grup de música "els rebentons" van animar una mica més la festa tocant al voltant de 1 hora i mitja, també els entrenadors havien muntat una barra de bar on venien begudes per a tots els que volguessin acostar; cervesa, mojitos, cubates, pomades, etc ... a preus molt populars. Després ja a partir de les 2 de la matinada (Dj Marto) Miquel Martorell (entrenador) va punxar bona música de discoteca i va animar el personal que quedava fins a més entrada la matinada.

En fi, un final de temporada i potser també canvi de cicle. SALVEM AL BÀSQUET MALLORCA