Microteatre per Veïnatge a Inca

2


Microteatre per Veïnatge a Inca - Plaça d'Espanya 5 i 6 de Juliol 2012

Els propers dies 5 i 6 de juliol el teatre es farà seu el carrers d'Inca. Millor dit es farà seus escenaris que no són propiament d'una sala teatral com puguin ser una carnicería, el repla d'una escala, una sabateria o d'altres. Aquesta és la original proposta que es presenta amb el denominat Microteatre per veïnatge i que arribarà a Inca en la seva gira per la Part Forana de l'Illa.

Les funcions començaran a les 22 hores i s'allargaran fins a les 12. Hi haurà dos establiments d'Inca on es podran adquirir les entrades de forma gratuita durant tots aquests dies com són la Llibreria Drac Màgic i Tabacs Riera.




Després de l'èxit dels seus anteriors experiències a l'antiga presó de Palma, el castell de Sant Carles, les Galeries Velázquez, els antics estudis de Nova Televisió o els Jardins d'Alfàbia, ara El Somni Microteatre exporta aquesta exitosa fórmula teatral als pobles de la Part Forana mallorquina, en la qual participen reconeguts actors i dramaturgs, com Juanma Palacios, Carme Serna, Nabiel Canyelles, Xavier Núñez, Laura Pons, Joan Bibiloni, Toni Lluís Reyes, Lluqui Herrero, Miquel À. Torrens, Joan Fullana, Pere Fullana, Maria Bauçà, Jaume Miró, Margalida Grimalt, Joan Manel Vadell, Biel Bisquerra, Jaume Miró, Margalida Grimalt, Salvador Oliva, Enric de las Heras i Xim Vidal.

2 comments:

margalida parís dijo...

hola!
ja fa 3 vegades que me recomanen aquestes obres de teatre i no hi he pogut anar cap vegada. Són de franc o s'ha de pagar? si és així, on puc comprar les entrades?
Aquesta vegada sí que els veuré! Gràcies!

Joan dijo...

Idó mira, val 3 euros cada obra, pots veure ses que vulguis, una dues....o ses sis,a Palma venen ses entrades a sa Llibrería Drac Mágis,cantona Plaça des Patins, a Inca sup+os que a s´Ajuntament ho sabrán. Esper que t´agradi molt.