Recollida de firmes en contra de la pujada de preus de l'escoleta Toninaina

0


L'associació de mares i pares de l'escoleta pública Toninaina d'Inca té previst registrar avui a l'Ajuntament un llistat amb més d'un centenar de firmes contra la pujada de preus i la reducció d'horaris que entraran en vigor a partir del proper curs escolar. Les queixes dels mares i pares d'alumnes del centre públic se centren en les modificacions de preus i horaris que afectaran les activitats extraescolars a partir de l'any escolar.

Així, segons expliquen fonts de la AMIPA, l'augment de preus afecta principalment al menjador, servei que també veurà reduït l'horari. Dels 6,09 euros diaris que costa el menú en l'actualitat, passarà a costar 6,95 euros. A més, l'horari actual de 12 a 15 hores es reduirà en mitja hora, passant el menjador a estar operatiu entre les 13 i les 15,30 hores. Els pares reclamen que el servei es prolongui mitja hora més o bé que es mantinguin els preus vigents ara. Un altre motiu de protesta es refereix a la quota de material que s'ha de pagar per primera vegada a partir del pròxim curs i que ascendeix a 30 euros.

A més, denuncien que els 50 euros que fins ara s'abonaven durant el procés de matriculació i que es tornaven després als pares "ara seran a fons perdut i no es retornaran". La possibilitat que l'escoleta redueixi l'horari en una hora també preocupa els pares.

TONINAINA - CIF: G57268419
Avda del Raiguer S/N - TLF: 971.50.29.89 - 07300 Inca - Illes Balears

http://www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/06/07/recogida-firmas-subida-precios-escoleta/771182.html