Pink Elephant - Tenda de roba per gent optimista

La tenda de roba Pink Elephant d’Inca, va obrir fa a prop de dos anys. L’inquer Jordi Mut va obrir la tenda amb l’intenció d’oferir roba que interesses a tothom. La marca que li va estirar va ser Rosalita Mc Gee, una marca internacional que és ven a mes de 30 països. 




Rosalita Mc Gee és la marca que ve a posar color a qualsevol matí gris i a convertir en especial cada dia que sembli simplement un més. Optimisme, alegria, llum i color. Rosalita Mc Gee cerca il•luminar l'estil de la dona de qualsevol edat aportant una infinitat de detalls. Les peces transmeten un estil de vida que s'adapta a la perfecció a la dona que no tem mostrar el seu optimisme i la seva il•lusió i projectar felicitat cap a dins i cap a fora.



Oferint tant roba per home com per dona, pots comprar uns colçons, unes botes, una camisa, una blusa, i dur-la durant el teu dia a dia com per anar a una festa o gala.
Les peces de roba del Pink Elephant ofereixen una mescla de colors i diversió que es comparen molt amb la roba de Desigual.




On esta Pink Elefant? C/ Jaume Armengol nº 45 – Inca - Davora Sa nostra