Noticis del Batle: Els doblers del Teatre Principal no perillen

Els doblers del Teatre Principal no perillen


Al proper plenari modificarem els pressuposts municipals i llevarem els 60.000 euros que preveiem per enguany pel Teatre Principal. Vull recalcar que això no afectarà en res el projecte de reforma ni la compra de les cases del costat com així vol fer feure algun partit polític. Entre d'altres coses per que tenim els doblers en caixa per pagar la nostra part de les aportacions que hem fet els darrers anys al Patronat del Teatre Principal i que no s'han gastat.

A més a aquestes alçades d'any només podrem pagar la compra de les cases del costat i res mes. No hi ha temps per treure a concurs l'obra per que entre d'altres coses no tenim el finançament assegurat del Govern ni del Consell com no ho hem tengut els darrers anys.

Els doblers que llevam ara del Teatre serviran per pagar factures de manteniment corrent de l'Ajuntament ja que creim que les empreses que ens donen serveis tenen dret a cobrar.

Pel Teatre que ningú s'oblidi que mantenim el nostre compromís de fer-lo i de trobar els doblers necessaris encara que siguin d'altres administracions. El proper any hi haurà aportació. El que hem de fer és el màxim esforç per aconseguir que l'Ajuntament posi els manco dobers possibles.

Creia necesària aquesta reflexió abans que comencin a aparèixer en premsa determinats comunicats polítics on es cerqui el titular fàcil de que llevam doblers pel Teatre Principal, un titular que no és real.