IB3: Fires i Mercats: Dijous Bo IncaAquest diumenge especial Dijous bo.

Aquest diumenge gran estrena a IB3 Televisió. Un espai dedicat als costums i tradicions de les nostres Illes

El proper diumenge dia 27 de novembre, la Televisióde les Illes Balears està d’estrena. A partir de les 21.45 hores, encetam un nou espai, “Fires i mercats”, dirigit a tots els balears i que comptarà amb la col·laboració dels nostres ciutadans.

La televisió autonòmica balear vol reafirmar el seu compromís de proximitat cap a els nostres costums i tradicions i reforçar els valors de la cultura balear.

“Fires i mercats”, és el nou programa d’IB3 Televisió que cada setmana ens convidarà a visitar les fires i els mercats de les Illes Balears. Els nostres espectadors coneixeram a fons els seus personatges, venedors, compradors i visitants, però sobretot coneixeran la gent dels seus pobles.

L’espai ens farà protagonista d’una experiència única i podrem gaudir  de les nostres fires i mercats com mai abans s’ha vist.

Les característiques de cada poble, la manera de ser de la seva gent i els seus costums narrades pels propis protagonistes en un dia únic, el dia de fira i en uns espais exclusius, els mercats.

Des d’IB3 us convidem a gaudir cada diumenge amb nosaltres d’una experiència plena de colors, olors i sabors, la experiència de descobrir el meravellós mon de les Fires i Mercats.
Ja sabeu, tots els diumenges ens anam de fira a IB3!