INCANIMAL 2016 - Fira animalista en Mallorca

0
https://www.facebook.com/events/1784537755125926/


La fira Incanimal comença el 18 de setembre a les 10h amb l’inauguració del mercadet animalista montat per les associacions que ajuden dia rera dia als cans i moixos abandonats del nostre municipi.


Les associacions tendràn a la venta productes i accesoris per animals o de tematica animal, a més de tenir un panel amb cans i moixos en adopció. Tot el que recaptin es a benefici dels animals sense casa.


Durant tot el dia hi haura menjar, beure, jocs, musica, actuacions, ball, venta de numeros per la rifa amb més de 100 premis, etc.


La desfilada i concurs!


Categories:

Gros

Mitja

Petit

Padri

QuissóEls animals estan benvinguts a la fira durant tot el dia, pregam responsabilitat per part de l’amo.La fira se dura a terme al Quarter General d'Inca. (Avinguda General Luque)Inc'Animal is an animalistic Fair to be held in Inca Sunday the 18th of September, focused on promoting adoptions and collaborate with organizations that are dedicated to saving dogs and cats that have been abandoned.The fair will be held in Quarter General d'Inca. (Avinguda General Luque)