Còpies Publicitat - Brodats, Serigrafia, Transfer, Sublimació, Impressió digital...

0




     
A principis de 1994, neix Còpies Publicitat, S.L. una empresa dedicada al món del reclam publicitari (merchandising).

     
Des de llavors han invertit temps i esforç fins al dia d'avui, per equipar el taller amb la tecnologia més avançada aplicada a la personalització d'articles publicitaris. Incorporant les millors màquines del sector en diverses tècniques: Brodats, Serigrafia, Transfer, Sublimació, Impressió digital, Tampografia, Làser, Gravats i més recentment impremta digital i impressió digital de gran format, que combinades amb un modern departament de disseny, permet imprimir sobre qualsevol superfície. Gràcies a això poden oferir un servei global d'impressió, al qual han anomenat, inka.
 
     
Tot això amb un sol objectiu, donar un servei de màxima qualitat als clients i que aquests al seu torn ofereixin la millor imatge de la seva empresa davant dels seus clients i competidors.



 
Serveis• Roba casual (Samarretes, Gorres, Pols, dessuadores ...)• Roba esportiva (Futbol, ​​Bàsquet, Gimnàstica, Atletisme, Ciclisme ...)• Roba Laboral. (Construcció, Pintors, Electricistes, Fusters ...)• Uniformes Hosteleria. (Hotels, Bars, Restaurants, Spas ...)• Reclam Publicitari (Bolis, Clauers, encenedors ...)• Disseny Gràfic. (Creació de logotips, imatge corporativa ...)





Dl-Dv.:   
09:00 - 13:30
16:00 - 19:00
ds:   
10:00 - 13:00


 https://www.facebook.com/copiespublicitat/

http://www.copiespublicitat.com/

Telefon: 971 50 75 20