TORNA 4L EN CONCERT a INCA

0



IDO SI! 4L torna als escenaris 8 mesos després. 8 mesos que han servit per fer un viatge en el temps i veure el que hem fet, el que volem fer i quina peça clau tenir, perquè l'espectacle pugui continuar.
5 anys després de que 4L quasi per pura casualitat fes el seu primer concert sa nostra nina, na Marga Rotger, ben preparada empren el seu particular viatge iniciant nous projectes laborals i de vida (no està embarassada ni res d'això gamberros).
Tot això, per donar pas al destí, que passa a passa i mica en mica s’ha escrit per arribar a fer-nos el millor regal que mai haguéssim pogut tenir!
SI!
Aquest divendres 29 d’abril 4L torna de la millor manera possible, amb la millor versió i amb més ganes que mai. Na Marta Domingo ja ha agafat el volant de 4L, amb passió, honor i amb moltes ganes! On arribarà aquesta camí?.
Quilòmetres, experiències, diversió, mal de caps i moltes coses ens esperen…però sobretot, les ganes de viure grans emocions amb tota la gent que dia a dia, concert a concert i festa en festa ha fet que 4L sigui una realitat.

No et perdis un concert emotiu on tots junts ens acomiadarem na Marga Rotger per presentar a na Marta Domingo.
Sort a totes dueees!!!!

VOS HI ESPERAM A TOTS!!!!!