Sopar col.loqui amb lideressa de Nicaragua i productora de café de comerç just

0




Benvolgudes i benvolguts, vos feim arribar una invitació molt especial

Amb motiu de la celebració de la dona treballadora, comptarem amb la presencia de una líder Nicaragüenca.

Exolina Aldana Garcia

Exolina Magdely Aldana neix de la comunitat Yasica Sud que pertany al Municipi de Sant Ramon, del Departament de Matagalpa al 1983. És una zona de difícil accés, i ve d’una família de productors de cafè molt humil. La seva experiència personal la porta en aquests moments a estar altament compromesa amb el tema de l’educació de la cooperativa i en polítiques d’equitat de gènere i suport al treball de la dona. Va col·laborar com a promotora del grup d’estudiants becats donant suport per fer tràmits administratius, col·labora en el projecte de prevenció de Càncer Cervicouterí, i treballa activament a la Xarxa de dones contra la violència masclista.
Contingut: presentació del Comerç Just des del punt de vista dels productors i les productores de cafè. Explicació de les diferències entre el comerç just i el comerç convencional. Vinculació del comerç Just amb el foment d'equitat de gènere, l 'empoderament de la dona i explicació del seu testimoni.

Si vols conèixer més sobre el comerç just, la feina que aquesta cooperativa porta a terme t'esperem el 19 de març al restaurant Es Ginebro.

Menú degustació vegetarià i ecològic, inclou 5 plats, postres i aigua 15 euros persona (hi ha menú especial per a vegans i intolernates a algun aliment).
 
És molt important confirmar. 

Dissabte 19 de Març a les 21 hores a Es Ginebro
Avenida del Bisbe Llompart, 124, 07300 Inca, Illes Balears

971 50 02 09 o 971884006

Aquesta activitat s'inclou dins el projecte de sensibilització que rep el suport de la Direcció General de Cooperació del Govern de les Illes Balears.