Sopar benefic a Es ginebro Inca per ajudar l'associacio animalista ‪Totsmereixencasa‬

0


Sopar benefic a Es ginebro Inca per ajudar l'assocuscio animalista ‪#‎totsmereixencasa‬

TOTSMEREIXENCASA es congratula de inaugurar el primer sopar benèfic i solidari en pro dels animals rescatats i per rescatar.
Volem celebrar les festes, volem ajudar als animals i volem sopar BO, però ho volem fer amb tots vosaltres!
Ens agradaria que a tots els simpatitzants de TOTSMEREIXENCASA, col·laboradors, cases d'acollida, adoptants i seguidors de la nostra feina en general, ens reuníssim i sopassim junts per a gaudir de la vetllada, celebrar que ens ajuntam, que volem seguir lluitant, i ho volem fer-ho junts. Com una gran família que és el que som; amb un somni, un ideal i una lluita constant en favor dels drets dels animals.

Per això vos animam a venir a sopar d'un menú VEGÀ que el restaurant Es Ginebró ens dissenyarà per a l'ocació que consta d'un entrant, un primer plat, un segon i postres. Amés d'aigua, pa i olives. Per sols 17€, dels quals un % anirà destinat a TOTSMEREIXENCASA.

PD: Per a fer les vostres reserves escriviu per privat o bé telefonau directament al restaurant.



.................................................................................................................
TOTSMEREIXENCASA se congratula de inaugurar la primera cena benéfica y solidaria en pro de los animales rescatados y por rescatar.
¡Queremos celebrar las fiestas, queremos ayudar a los animales y queremos cena RICO, pero lo queremos hacer con todos vosotros!
Nos gustaría que todos los simpatizantes de TOTSMEREIXENCASA, colaboradores, casas de acogida, adoptantes y seguidores de nuestro trabajo en general, nos reuniésemos y cenásemos juntos para disfrutar de la velada, celebrar que nos juntamos, que queremos seguir luchando y lo queremos hacerlo juntos. Como una gran familia que es lo que somos; con un sueño, un ideal y una lucha constante en favor de los derechos de los animales.

Por eso os animamos a venir a cenar de un menú VEGANO que el restaurante Es Ginebró nos diseñará para la colocación que consta de un entrante, un primer plato, un segundo y postre. Además de agua, pan y aceitunas. Por sólo 17 €, de los que un % irá destinado a TOTSMEREIXENCASA.

PD: Para hacer sus reservas escriba por privado o bien llamar directamente al restaurante.