Pastissos amb decoració Fondant - Forn de Sant Francesc Inca, Mallorca

0


Fondant és una pasta tova, elàstica i suau empleada com a recobriment decoratiu de certes preparacions com galetes, cupcakes,  pastissos, etc. La denominació fondant (que en francès vol dir: que es fon) fa referència a la característica física del recobriment, que es desfà a la boca. 

La forma més simple de fondant és aigua i sucre, àmpliament usada en l'elaboració de caramels, però en trobem amb diferents composicions, sobretot si s’elabora a casa o si es compra feta. 


Pastis de fondant - vaixell pirata


Pastis de fondant - Papaona i flors


Pastis de fondant -  Camiseta deportiu


Pastis de fondant - Motocicleta


Pastis de fondant - Elefant


Forn de Sant Francesc

C/ SANT FRANCESC, 126
Inca, Islas Baleares

971 50 49 93

Abierto
7:30 - 13:30, 16:45 - 19:00

https://www.facebook.com/pages/FORN-SANT-FRANCESC-DINCA/273699499663?fref=ts