Fondant és una pasta tova, elàstica i suau empleada com a recobriment decoratiu de certes preparacions com galetes, cupcakes, pastissos, etc. La denominació fondant (que en francès vol dir: que es fon) fa referència a la característica física del recobriment, que es desfà a la boca.
La forma més simple de fondant és aigua i sucre, àmpliament usada en l'elaboració de caramels, però en trobem amb diferents composicions, sobretot si s’elabora a casa o si es compra feta.
Pastis de fondant - vaixell pirata
Pastis de fondant - Papaona i flors
Pastis de fondant - Camiseta deportiu
Pastis de fondant - Motocicleta
Pastis de fondant - Elefant
Forn de Sant Francesc
C/ SANT FRANCESC, 126
Inca, Islas Baleares
971 50 49 93
Abierto
7:30 - 13:30, 16:45 - 19:00
https://www.facebook.com/pages/FORN-SANT-FRANCESC-DINCA/273699499663?fref=ts
0 comments:
Publicar un comentario