Excursió informativa sobre la Ronda Nord d'Inca

0



El GOB i MÉS per Inca organitzen una excursió informativa per explicar alguns aspectes sobre la Ronda Nord

El GOB i MÉS per Inca han organitzat una excursió informativa que transcorrerà pels carrers d'Inca paral·lelament al traçat de la Ronda Nord per explicar alguns aspectes del projecte presentat pel Consell de Mallorca. L'excursió es durà a terme dissabte dia 28 de juny i començarà a les 19h al carrer Puig de Massanella, al davant del Palau Municipal d'Esports, a la barriada de Crist Rei.


A llarg del recorregut, els participants aniran aturant-se en diferents punts del traçat i els organitzadors i alguns col·laboradors de contrastada solvència explicaran algunes de les qüestions afectades pel projecte de la Ronda Nord d'Inca, com ara els camins, que acabaran a un vial de servei i perdran la seva identitat, el seu encant i la seva idiosincràsia.

Telefon per mes info: 971881496

També s'explicaran qüestions relacionades amb la mobilitat urbana d'Inca, amb els valors paissatgistics i botànics de l'entorn rural d'Inca, el patrimoni arquitectònic i senderístic afectat pel projecte, les zones inundables, l'urbanisme especulatiu...

Així mateix, es posaran sobre la taula models de ronda i traçats alternatius més eficients a l'hora de millorar la mobilitat urbana d'Inca i amb un menor impacte econòmic i ambiental.