LA VEU INQUERA: Setembre 2012

0




Sr. Batle, avui dematí quant arrib al cotxe (just davant de ca meva) veig que m'han forçat sa porta i tots els papers tirats per dins es cotxe. Estic a nes centre d'Inca!!! quant li dic a nes Policia em diu que això han estat els “moros” de davant ca meva. No soc racista!!!però de cada vegada m'agrada menys viure a Inca, faig feina, pag tots els meus impost.... i he d'aguantar que uns “individuos” m'amarguin el dia. INCA NO ES LA CIUTAT QUE TU VOLS!!! no teniu “nassos” de posar fi a tot això i l'únic que estau cercant és que la gent tengui por i sen vagui a un altre poble on no passi res de tot això. Q pensa fer????això és vergonyos!!!!!


Que pasa con la farolas de inca que esta la mayoria apagadas , llevan ya demasiado tiempo para que se trate de una averia .Tenemos zonas sin ninguna en funcionamiento y zonas que solo funcionan en un lado de la calle , y justamente donde no hay viviendas , con lo cual la poca luz que hay no sirve para nada .


Hace dias mande un correo a Batlia@incaciutat.com y serveis@incaciutat.com. Informando que en la Calle Puig de Massanella habia un arbol tronchado. Dos semanas despues ahi sigue.
Encuentro extraño que ningun policia local, empleado municipal informe de estos hechos que saltan a la vista.



Aquesta noticia pot semblar exagerada, però no ho es tant. Som molts i cada vegada més els ciutadans, que patim malalties cròniques i que entre el co-pagament de medicines, costs del viatges als hospitals i retallades de les pensions, també aviat haurem d'escollir: morir de les malalties o de fam?

Sr. Batle, pens que abans que al partit es deus als ciutadans, i me preocupa que el Batle de tots els inquers, no protesti públicament davant les instàncies superiors i si els recursos econòmics del Ajuntament no li permeten ajudar als necessitats, idò a demanar-ne a qui pertoqui. Que els ciutadans d'aquestes Illes pagam MOLT a Madrid i rebem MOLT POC. Volem ser solidaris però "la caridad bien entendida, empieza por uno mismo".
http://www.20minutos.es/noticia/1603569/0/reduccion/dependencia/teo/

Avui ha estat el dia, ...sabia que arribaria però com aquelles coses que penses ja m'emprenyaré quant arribi...
He obert la meva bustia i allà eren les cartes blanques amb s'escut municipal que NO començen ni en un bon dia ni Estimada Sra.. ni res de cortesia...
Allà com una punyada arriben els TRIBUTS, aquells que pagaria de bon gust si veig que serveixen per CONTRIBUIR a que el meu redol millori, sigui més confortable i me donaren els SERVEIS que esper del meu Municipi...
Pagaré, per que no sonc tan valenta de no fer-ho, però VERGONYA haurien de tenir de fer-ho tan malament com ho estan fent i sense donar cap tipus d'explicacions ni de respostes als ciutadans, per que no hi ha cafés amb vosté quan no son periòdes electorals, per que no funcionen les faroles de mitg poble, per que no estan adpatades les aceres del poble, per que ha pujat en 10 € la quota de les piscines municipals en 3 mesos (pregunta que ja he fet i que no se me contesta), per que l'escoleta municipal es més cara que les Privades.. per que, per queeeee, ( El Sr Mouriño s'apodera de jo), ahhh ara no me contesti , com de costum...
Fdo: una veinada, no indignada, EMPRENYADA....



Cada dia hem deman si es normal que les faroles, de son Amonda, estiguin enceses de dia però de vespre no n'hi ha ni una. Jo estaria empegueïda que se queixassin del mateix problema diverses vegades. ¿Què faig quan arrib de la uib a les 20:30 vaig amb llanterna a passejar es ca quan pag els impostos? així com estan ses coses no me fii d'anar sola a les fosques que no veus ni qui passa al teu costat. Es vergonyós que hagi de publicar distintes vegades el mateix problema quan vostè passa amb el coche, està molt bé que hem queixi i el dia següent, el vespre, les faroles estiguin obertes però el següent dia tornam a estar a les mateixes, i si després no pagam ens peguen unes multes que fan caure d'esquena...Esper se solucioni perquè cas no hem faran però queixar no m'aturaré perquè fa empegueir i no som jo la que hauria d'estar-hi, no tot son celebracions e inauguracions.

Sr. Batle, Podria saber quantes naus industrials del polígon industrial estan desocupades i sense activitat industrial i tb quants locals en el centre d'Inca estàn desocupats.
Sincerament creu que és necessari un nou polígon a Inca?
Gràcies.


Buenos días, Sr Rafel! le escribo esto de parte de un grupo de gente más mayor que me lo han pedido porfavor, ellos no saben emplear estas tecnologias modernas, me piden que le diga que les gustaría saber que ha pasado con todos los relojes que había en Inca, y si no los van a volver a poner. Gracias de antemano. Yo les haré llegar su respuesta

no sé si es el mejor sitio para publicarlo pero así lo verá más gente si lo publico aquí...
Resulta que he ido a la tresoreria para informarme de la bonificación del 100% del recibo de autónoma por maternidad durante un año y cuál ha sido mi sorpresa que desde Julio y debido a la reforma laboral lo han suprimido!!!!!! manda huevos...y os llenais la boca diciendo igualdad, creación de empleo??? y una mierda!!
yo pregunto? a quien se le ha ocurrdio???
subiendo el iva? se incrementara el consumo y por ello el empleo?
quitando bonificaciones a los autónomos ?? tambien se creara empleo con eso??
y así una infinidad de medidas absurdas que parecen propias de algún iliuminado...Si me explican como se creará empleo así hundiéndonos cada vez más que me lo demuestren y al igual confío en alguien dedicado a la política mientras tanto...
a la mierda PP, a la mierda los que lo votaron y a la mierda la política ...
Por Dios que venga alguien y ponga remedio con ideas coherentes y demostrables para salir de esta por favor!!!

un saludo!!

ahora que vuelvo a pasear con mi bebe me doy cuenta lo malisimamente mal que están las aceras en Inca...
Es practicamente imposible pasear a no ser que vayas por el asfalto...
En fin !!!


Podeu veure tots els escrits al mur del Batle d'Inca - Rafel Torres i deixa la vostra opinió