Rebirthing Taller Integratiu




Dissabte, 21 / abril a les 10:00

Un esdeveniment exclusiu per conèixer-se a un mateix per mitja de la respiració.
El rebirthing integratiu és un procés de respiració i conscienciació amb la finalitat harmonitzar les energies emotives i espirituals del cos.

És un ocasió única per treballar sobre la respiració i aprendre una qualitat particular d'atenció, per crear una energia física d'amor incondicionat dins del cos. Això permet al teu cos de mostrar les sensacions que considera més importants en una manera dolça i revitalitzant. Anem a aprendre l'habilitat de posar-se en contacte amb sensacions reprimides i d'abraçar amb amor incondicional. Quan sents una sensació en els detalls i dones amor a cada cèl•lules implicada en aquella sensació, sents aquell efecte reequilibrat que es diu "integració". Cada integració és un canvi radical a la teva receptivitat als beneficis, als plaer i els ensenyaments que les circumstàncies de la vida posen a la teva disposició.

Cada vegada que desenvolupa l'habilitat amb la tècnica, pots provocar ràpidament moltes integracions.
Hi ha un refrany que diu: si dónes a un home un peix el nodreixes per un dia, si li ensenyes a pescar el nodreixes per tota la vida.

En això ja ric cap de setmana no anem només a experimentar tot això però també a aprendre com realitzar autònomament aquesta experiència.

Hi ha gent que sovint diu: "viu en el moment present" o bé "has d'aprendre a estimar-te" però mai t'explica com. És just sobre aquest punts que treballarem. Anem a desenvolupar l'habilitat d’estimar-te exactament com aquestes en el moment present.

Res és més propici per al canvi d'estar en pau amb el moment present. No estàs mai infinitament lluny de cap objectiu, és cada vegada més fàcil aconseguir qualsevol meta quan ens concentrem sobre la proximitat de la meta en comptes de la distància.
Aprofita d'aquesta experiència.


Les inscripcions són obertes fins al 12 d'abril!!!

Després d'aquesta data no podem assegurar les places lliures!

L'aportació és de 100 euros per als dos dies,

Si t'apuntes abans del 9 d'abril el preu és de 80 euros.

Possibilitat també de participar un dia només: 60 euros
Si t'apuntes abans del 9 d'abril: 50 euros.

Espai Obert Inca

Carrer del Peix, 12  07300 Inca
971 88 21 75