"BUFONANT". Nou espectacle de Toni Albà - Teatre de Muro



Hora - Diumenge, 4 de desembre · 19:00 - 21:00
Lloc - Teatre de Muro


Entrades anticipada a la venda a: http://www.sa-riba.org/ i Rst. Es Racó d'en Blai (Muro)

Preu: 15 euros

NOU ESPECTACLE DE TONI ALBÀ.

Un viatge sorprenent al fons de la creació teatral. Un bufó evolucionant en l'espai buit. Un actor descobrint al mateix temps que els espectadors, els personatges que interpretarà. Un clown provocant el públic per que s'impliqui en l'espectacle com no ho ha fet mai. Un comediant deixant que els espectadors el provoquin per crear un espectacle total.

Un autor deixant els mecanismes de la creació al descobert. L'autor manipulant els personatges en l'instant mateix que neixen. Els espectadors manipulant l'actor? L'autor manipulant els espectadors? Qui manipula qui? Qui provoca qui? És sàtira o és paròdia? És comèdia o és tragèdia? Qui és el clown i qui és el bufó? Toni Albà us convida a provocar-lo en aquesta última creació on l'art de la comèdia es posa al descobert sense engany. L'autor i l'actor es retrobaran per usar la ment de l'espectador com a plataforma de creació. L'espai escènic al servei de la improvisació calculada però oberta a la creació total.

A BUFONANT, els espectadors, voluntàriament, són incitats, convidats, induïts a manipular l'actor. Són ells els que lliurement escolliran els personatges que Toni Albà ha d'interpretar. Ells decidiran què passa i com passa. Ells dictaran quin és l'argument, el guió i fins i tot el text que l'actor creador ha d'interpretar..


Més informació:sa-riba@hotmail.com
Descompte del 10 % per usuaris de :
-Carnet jove
-socis de l'Obra Cultural Balear