El PSM pregunta al Batle per què l'Ajuntament té les llums durant la matinada

0




El grup municipal del PSM-IV d'Inca va denunciar ahir que l'edifici de l'Ajuntament d'Inca va estar amb els llums encesos i les finestres obertes durant la matinada del 22 al 23 d'agost. Per aquest motiu, la coalició d'esquerres va presentar ahir tres preguntes dirigides al Batle, Rafel Torres (PP).

En el seu escrit, demanen explicacions sobre per quin motiu van estar els llums encesos durant la matinada. A més, demanen si els aparells d'aire condicionat van estar encesos durant tota la nit. Finalment, pregunten a Torres si l'equip de govern considera que aquests fets "són compatibles amb les mesures d'estalvi i austeritat que hauria de prendre l'Ajuntament".

El regidor Andreu Caballero, va registrar ahir al matí les tres preguntes i va comentar que l'equip de govern desconeix què va passar. El regidor ha opinat que "tal i com estan les coses, haurien d'anar més alerta, perquè és un molt mal exemple per a la ciutadania". A més, Caballero ha afirmat que és "una despesa energètica inútil". "Així que espero que ens ho expliquin, perquè no ho entenc", ha conclòs.