Benvingut a Millorant-Inca

 
 
 
MILLORANT-INCA És un espai on coment diferents fets, festes, millores i pitjores que succeeixen a Inca. Contacte amb nosaltres: grant_ashley@hotmail.com
El porposit és donar a conèixer a tots aquells que visitin el meu blog quins són a INCA els millors llocs per anar a sopar, per beure alguna cosa, tendes, comerços, classes i cursos que s'ofereixen als ciutadans, establiments que tanquen i d'altres que obren, ofertes de treball, informació de l'Ajuntament, millores als carrers i espais públics, etc.

La vostra ajuda serà sempre benvinguda, així que si teniu alguna informació o suggeriment que vos agradaria compartir al meu blog, enviau un email a:Si ets una empresa i vols anunciar el teu negoci a la nostra Web, envia un email a grant_ashley@hotmail.com amb el nom de l'empresa, direcció i telefon de contacte.Segons l'ultim estudi, millorant inca va rebre 14694 visites al mes de febrer 2015.
Cada vegada el número de visites va aumentant, amb una mitjana entre 400 y 600 visites diaries.

Tenir una publicació a http://www.millorant-inca.com/ posa el teu negoci a la primera pagina i fins i tot primer lloc del cercador de Google.
Fes-te fan de Millorant Inca fent clic aqui: www.facebook.com/millorantinca