CDI - Centre d'impressio Inca

0 És un plaer tenir l'oportunitat de presentar-li els serveis de CDI, una empresa de Impressió composta per excel·lents professionals en els camps del disseny gràfic i impressió digital.

Posem a la seva disposició una àmplia gamma de serveis dirigits a potenciar la comunicació de la seva empresa amb els seus clients, a través dels següents serveis professionals:La tecnologia digital al servei de la qualitat en els teus treballs

Impressió digital blanc i negre, color

Sense fotolits ni planxes, directament des de suport informàtic és la solució per qualsevol tipus d'imprés o publicació i a un baix cost amb les petites i mitjanes tirades.

Aplicacions:

    dossiers
    mailings
    tarifes de preus
    revistes
    cartes de restaurants

Fotocopies
La solució més ràpida i econòmica per al duplicat directe dels teus documents

Disposem d'una gamma molt àmplia de fotocopiadores, amb diferents prestacions, molt indicat quan es necesita una reproducció de molta qualitat, sobretot si hi ha fotografies o gràfics i es volen editar publicacions tipus revista, manuals o llibres.
Es la solució per qualsevol tipus d'imprés o publicació i a un baix cost amb les petites i mitjanes tirades.
Planos
Plotetjar, escaner i copies a partir de documents en paper o arxius en diferents suport informatic ( Autocad, pdf, jpg , tiff...)
Digitalització de documents
Disposam de sistemes de escaneig, tant en blanc i negre com en color,  per digitalizar tot tipus d'originals ( factures, albarans, documents antics).
Revelat fotografia digital
Fotos de qualitat a un preu imbatible.

Pots triar entre diferents formats, en paper brillo, amb o sense marc blanc. Tria el que més t'agradi.Adreça de contacte

Fra Juníper Serra, 36
07300 Inca Mallorca


Telèfons
971507096
Fax: 971507097

e-mails
inca@cdi-sl.co

Horari
Dilluns a Divendres: de 9:00 a 13:30, 15:30 a 19:00.
Dissabtes: de 10 a 13:30