Un grup de nines donen una ensaïmada al jurat de Got Talent España Shameless, el grup de nines Inqueres d’entre 6 i 8 anys v...

Un grup de nines donen una ensaïmada al jurat de Got Talent España


Un grup de nines donen una ensaïmada al jurat de Got Talent España

Shameless, el grup de nines Inqueres d’entre 6 i 8 anys varen sortir el dissabte 28 de gener al programa de Got Talent. Com era d’esperar, rera molta dedicació i actuacions a diferentes festes de la seva ciutat Mallorquina, varen decidir provar sort a la programa de televisió de Tele5 on la seva professionalitat i carisme els va fer conseguir quatre “si” dels jurats.

Com és tradició a Mallorca, no pots anar a casa d’algu sense dur un detall. Sigui una botella d’herbes fetes per la padrina, una coca amb figues de la finca o en aquest cas, una ensaïmada. Els jurats varen aceptar el detall amb molt de gust.Tot s’ha de dir, la feina rare Shameless ve dels pares i de la professora de ball Claudia de Ves, del Casal de Joves d’Inca. Les nines, Aina Reus, Aina Herreros, Catalina Ramis,  Victoria Osuna i Martina Femenies han possat moltes ganes i il.lusió a la seva actuació i esperen guanyar Got Talen España 2017.