Ruta de Tapes i Vermuts a Inca: Un diumenge sense vermut és un diumenge perdut

0

Diumenge 16 d'octubre a les 12.30 a la plaça Santa Maria la Major
Amb l'actuacio de Marta&Sebastia

'Un diumenge sense vermut és un diumenge perdut'. Aquest és el lema amb el qual l'Associació de veïns de Santa Maria la Major d'Inca ha organitzat un esdeveniment nou amb el què es pretén recuperar la tradició del vermut.

Antigament existia el costum a Inca d'anar a prendre el vermut tot just després de la missa dels diumenges. La gent solia quedar-se als bars de davant la parròquia de Santa Maria la Major on es feia una bona estona de vida social abans del dinar. Amb el temps aquest costum arrelat s'ha anat perdent pero ara es vol recuperar.

Per aquest motiu s'ha posat d'acord a tots els bars de la zona per tal que serveixin el vemut i unes tapes per acompanyar-lo. Aquesta iniciativa es començarà aquest diumenge dia 16 amb un concert de música. Ara bé, la pretensió de totes les entitats implicades es que tengui continuitat.

Aquesta iniciativa ha estat presentada aquest matí per la presidenta de l'associació de veïns Xisca Morro , pel Batle Virgili Moreno amb la presència de veïns i comerciants de la zona. Organitza l'esdeveniment As veins Santa Maria La major, que compta amb el patrocini dels restauradors de la zona així com el suport de Ajuntament d'Inca, l'Associació Activa't Inca , Agencia Comic i GENERAL MUSIC


https://www.facebook.com/events/314517775595542/