Fes-te soci del C.E. Constància Inca

0


Preus dels abonaments

General 100eur
General mitiks 120eur
Sub 21 Femeni 75eur
Sub 21 Femeni Mitiks 95eur
Honos 300eur

Mes info: 662049261 (nomes per whatsapp)

Avui s'ha presentat la campanya de socis per a la temporada 2016 / 2017 del C.E. Constància. Per aquest curs futbolístic, com ja va fer l'any passat, el club inquer confia en la seva penya d'aficionats, els Mitiks de sa Curva, aquesta vegada sota el lema "". Un nou Constància, una nova il•lusió

Així doncs, afició i club o club i afició, tots dos units ajunten forces per afrontar l'esforç econòmic que el club haurà de portar a terme aquesta temporada intentant fer pinya i connectar amb la ciutat d'Inca perquè de veres s'involucri en aquest nou esdevenir per al C.E. Constància.

Més enllà de les habituals categories, respecte als carnets, cal destacar l'aparició aquest any del carnet Mitiks, que tant en versió senior com en sub-21/femení/jubilat; permet al soci entrar i col•laborar amb l'única penya en actiu en l'actualitat del C.E. Constància.

Aquests aficionats són un grapat de joves que sempre segueixen al Constància arreu de les illes, sense importar distàncies, inclosos viatges a la península en l'època a la Segona Divisió B. Els Mitiks fa poc han complit quatre anys animant ininterrompudament al conjunt blanc-i-negre, i desitgen recobrar l'esperit d'anys anteriors on la ciutat d'Inca assistia de manera més freqüent als partits de l'equip de la seva ciutat.

En el referent a la institució, el club blanc-i-negre inicia un projecte de reestructuració de l'entitat enfocat a liquidar les deutes existents i amb una forta aposta per la consecució d'unes instal•lacions amb suficients garanties per poder gaudir tots i cadascun dels jugadors que en un equip o altre juguen al club. Així com les obres del Nou Camp avancen a tota màquina, seguidament després dels accessos i zones comuns del magnífic estadi de gespa natural, serà el torn de les instal•lacions del Sallista les que rebran un rentat de cara per tal d'adequar-les.

Interessant també és el projecte esportiu del primer equip amb Guillem Llaneras al capdavant. Amb un objectiu més modest que la temporada passada però amb un equip que promet esforç i dedicació al màxim, tal com s'ha vist primer amb la continuïtat del míster i també amb les primeres renovacions de jugadors que malgrat poder haver marxat a altres clubs amb millors condicions econòmiques han decidit apostar pel projecte que inicia el club en aquesta campanya. Des d’aquí el nostre agraïment pel seu involucrament en aquest projecte.

Un projecte que també tindrà un fort component del futbol base pretenent canviar la dinàmica habitual d'anys enrera on els joves d'Inca i comarca havien de marxar a altres equips privant-los de jugar en l'equip de la seva ciutat. Es pretén donar més oportunitats a la cantera i potenciar-la com ja es duu a terme en l'actualitat amb els més joves. Fins a tres jugadors ha ascendit el míster Guillem Llaneras del futbol base perquè disposin de minuts amb l'equip absolut i demostrin la seva valia com han fet fins ara.
Es tracta que els més petits tinguin l'oportunitat i sobretot la il•lusió d'algun dia poder jugar al primer equip que anaven a veure anys enrera al Nou Camp d'Inca.

També novetats en la part social on el club connectarà més amb la seva ciutat i els seus habitants i comerços, intentant animar als mateixos a formar part del nou projecte del C.E. Constància. Es procurarà que el soci estigui informant de manera regular de l'esdevenir de l'equip i de la institució i mitjançant els Mitiks de sa Curva s'intentarà augmentar l'interès de la ciutat pel seu club amb diversos actes socials i culturals per donar a conèixer la gran història d'aquesta institució.

En definitiva, el club necessita més que mai el suport de l'afició inquera i de ben segur que entre tots aconseguirem del C.E. Constància una institució sanejada, amb unes excel•lents instal•lacions i un projecte esportiu de garanties que permeti que els jugadors de la ciutat puguin desenvolupar el seu potencial a casa i no hagin de marxar a la recerca d'un altre equip, tornant a convertir el C.E. Constància en un referent no només pel seu històric passat sinó també perquè disposi d'un projecte esportiu atractiu i una situació econòmica sòlida.

Ara més que mai, et necessitam!

#AmuntConstància
#TornaEsNouCamp