Taller de Renaixement i Constel·lacions Familiars a Inca Mallorca

0

 
 
Els dies 10 i 11 d'octubre 2015 viurem un cap de setmana de renaixement i constel·lacions familiars. Durant dos dies consecutius farem una immersió dins nosaltres mateixos, i mitjançant aquestes dues maneres amoroses d'acompanyar les nostres ànimes aprofundirem en aquells temes que considerem que necessiten una mirada i una sanació.

Tant dissabte com diumenge seguirem el mateix patró de funcionament. Durant el matí (aproximadament de 10h a 13h) farem una sessió de respiració, supervisada per n'Estrella del Pozo, experta i reconeguda renaixedora. Per parelles, un dels integrants del grup realitzarà les respiracions, acompanyat per l'altre, i sempre sota l'atenta mirada i l'acompanyament de n'Estrella. El matí de diumenge respirarà qui va acompanyar dissabte, així tots els components del grup hauran pogut gaudir aquesta meravellosa vivència.

Després de dinar (de 15h a 20h aproximadament), els dos dies podrem aprofundir mitjançant les constel·lacions familiars en les vivències que hagin sorgit durant el matins. Les constel·lacions seran facilitades per en Toni Ferragut. Prioritzarem les demandes dels que hagueu respirat el mateix dia.

L'horari tant dissabte com diumenge serà de 10h a 20h, amb pausa per a dinar i diferents pauses durant el dia. No faceu plans per dinar o sopar, ja que la sessió pot allargar-se.

Places limitades a 12 participants.

Els participants heu de dur estora de ioga, una manta, una tela per posar damunt l'estora (de cotó o un pareo), calcetins gruixats (anirem descalços i potser ja farà una mica de fred als peus) i material per pendre notes qui ho desitgi.

Aportació: 150€. Hi ha facilitats econòmiques per qui ho necessiti.

Faciliten: Estrella del Pozo i Toni Ferragut.
 
 
Contacte:
 
646 60 99 80
 
Centro Samira Inca
Carrer Canonge Payeras, 50
Inca Mallorca