JUSANTRE INCA : Tenda de pintura, manualitats, belles arts

0


Jusantre S.L.

Calle Sastres, 15 Solar 9, 07300 Inca, Islas Baleares

Telefon:
971880194

El 1989 vam començar amb un taller de lacats i pintura interior i exterior, restauració de façana, decoració, impermeabilització e terrassa, etc.

Disposem d'una àmplia gamma de productes per interiors com ara: pintures plàstiques, decoratives estucs, papers pintats,estuc, esponjats, lacats i envernissats.

L'any 1998 afegim venda i instal•lació de sòls, parets i sostres en parquet, laminats i sòls elevats, moquetes, comptant amb una amplia plantilla de treballadors.

L'any 2000 vam obrir la nostra primera tenda de pintura, manualitats i belles arts actualment situada a Jaume II, 213-215 d'Inca i posteriorment l'any 2009 al carrer Nuredduna, 17 a Palma.


Pintures: pintura plàstica, esmalts sintètics i l'aigua, protectors per a la fusta, revestiment per a façanes, antihumitat, pintura per a terres i tot tipus de complements. Les nostres principals marques.
Belles arts i manualitats: acuarleas, vernissos, bastidors, ceres, cavallets, olis, figures, llapis, motlles, temperes, teles, tintes, esprais, segells, etc.
Parquet: som distribuïdors per a Balears de la prestigiosa marca Eureka. Li oferim una àmplia gamma de productes en parquet per interiors, exteriors, laminats, sostres, parets i accessoris.

Ademés fan cursos de manualitats, pintura, restauració. Per sabre l'horari visiti la web: www.jusantre.com o telefona al 971880194




Tags: tienda pintura, donde esta jusantre, jusantre inca, tienda bellas artes mallorca, arte, cursos manualidades, restaurar muebles, cursos de pintura, pintores inca,