Concert de SES BUBOTES a Sa Lluna: "AVUI FOLLAREM TOTS"

2


SES BUBOTES a SA LLUNA d'inca!!! Dissabte 5 d'abril


Això era i no era un rei que pelava faves, i totes ses babes l'hi queien dins un ribell. 
Un dia el rei va emmalaltir i va fer acudir a tots els metges reputats del regne a palau, de tots ells el més reputat era el metge Guinyot, que com que s'havia flipat a lo house, per haver descobert que l'única cura de l'anterior rei fou la flor romanial, no va examinar suficientment tots els símptomes del rei, i partí terra endins a cercar-la. Després d'un seguit de penúries per aconseguir-la, va tornar amb la flor romanial i li donà al rei, que contra tot pronòstic, empitjorà.

Llavors un metge jove, se'n adonà que el rei, a més de tenir febre, no podia enravenar i va anar a consultar el cas amb sa bubota blanca que vivia dins el bosc de Son Serra.

Sa bubota blanca li va explicar que tenia uns nebots que tocaven música terapèutica per sa gent que anava molt forta, i li donà un paper antic on hi havia una estranya poesia gravada.

"Si tu vols follar, i no saps on has d'anar... vine a ballar amb... SES BUBOTES!!!!
Sempre que vagis gat, ens trobarem per tocar... vine a ballar amb... SES BUBOTES!!!" 

El metge agafà al rei i partiren cap a sa revetlla a veure a SES BUBOTES amb l'esperança de curar-lo, només arribar, quan al rei va veure tota aquella quantitat de femelles tan bones que solen anar als concerts de Ses Bubotes, se va posar tot palote i a damunt, va pillar cacho, i li fugí sa fortor i sa febre.

De llavors ençà el rei convertí al metge amb el seu conseller principal i convida a ses bubotes cada pic que fa una festa perquè, tant per els que estan malalts com els que no, sempre ve bé pegar un pinyolet.

Recordau, per tant, cada cop que vegeu que hi ha concert de SES BUBOTES, lo que en realitat han de pensar els vostres capets és:
"AVUI FOLLAREM TOTS"

2 comments:

Anónimo dijo...

Quina pena haver anat al vostre concert per casualitat, i en buscar-vos trobar tal nivell de masclisme. Les vostres fans són només un atractiu xq els tios vinguin a fullar? Malament malament.. I al cantant,ens hauria agradat veure'l recollir com a la rwsta de guapots

Anónimo dijo...

Dissabte en vaig veure un concert, també per casualitat, i vaig quedar amb els cabells drets. Masclisme i un discurs absurd que desperta la vergonya aliena.