Torres rebrà una protesta silenciosa durant el ple




La Plataforma Salvem Inca convoca una PROTESTA SILENCIOSA per al proper divendres, 30 de març, a les 10h, a la sala de plenaris de l’Ajuntament d’Inca (3a planta), coincidint amb el començament del plenari que es durà a terme.

La Protesta començarà a les 10h, i us convocam a fer acte de presència al plenari com a símbol de protesta per la mala gestió del sr. Torres i el seu equip de govern.

Tenim motius i arguments sòlids i suficients per dir BASTA. Volem fer saber al batle Torres que el poble no dóna suport a les seves decisions: apujada d’impostos, privatitzacions, endeutament desmesurat… mesures que també ens han dut a tenir la taxa d’atur més elevada de les Illes Balears, entre d’altres.

Per participar en la Protesta, us convidam a imprimir en un full el cartell de la Plataforma Salvem Inca, que podreu trobar a www.facebook.com/salveminca o elaborar qualsevol cartell que expressi la vostra desaprovació envers la ruïnosa gestió del sr. Torres.

Es tractarà d’un acte absolutament respectuós, durant el qual no hi haurà lloc a la paraula: no es podrà parlar o fer cap tipus d’intervenció, precisament per tal de respectar i no alterar el transcurs del plenari.
Us convidam també a fer-nos arribar les vostres idees, comentaris o suggeriments a salveminca@hotmail.com

Ha arribat l’hora de passar a l’acció, diguem BASTA!

PLATAFORMA SALVEM INCA